Mi-ar placea sa raman la varsta adolescentei(la care sunt) pentru ca este varsta la care intalnim si invatam sa trecem peste numeroase obstacole. Invatam sa facem fata vietii si diversilor oameni pe care ii intalnim. E varsta cea mai plina de evenimente (placute sau nu). Este varsta la care intalnesti diversi oameni in diverse situatii si ai de unde sa inveti cum sa te descurci. Faci primii pasi in viata si printre probleme. De asemenea este varsta la care trebuie sa fii atent/a la fiecare fapta si decizie pe care o faci sau o iei. Este o varsta plina in care traim cele mai multe emotii.
70. Dar sa nu fiu senila.Asta nu![]()
E varsta ideala asta pentru mine.In sfarsit timp liber in adevaratul sens al cuvantului si multumire in suflet
5 ani
. Pentru că este vârsta la care mă joc toată ziua, nu am nicio obligaţie, nu ştiu ce însemnă răutatea, merg la grădiniţă, nu ştiu să mint.
18. Am 20 dar cel mai mult mi-a plăcut atunci!
De ce? Pentru că ai fuleul şi forţa necesară pentru absolut orice.
26-27, pentru. că-i vârsta la care poţi face orice, fără să fii considerat prea tânăr, sau prea bătrân (d. p. m. d. v.).
Exista o teama cum ca nu va fi niciodata indeajuns timp pentru a trai atat cat ne dorim, ca nu vom atinge macar jumatate din vise?
Se pare ca vrem sa conservam o anumita etapa a vietii, un timp perfect (?), altfel de unde nostalgia cantecului cu varsta ideala… ca la douazeci de ani, fara griji si fara bani?