| georgiiiy a întrebat:

Daca ati putea schimba ceva in lumea asta, ce ar >fi?:

11 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

As vrea ca oamenii sa fie mai calmi si sa faca totul cu rabdare. Si sa nu mai fie rautaciosi. Sa fie intelegatori si iubitori fata de ceilalti. Sa traim in armonie. Sa nu ne mai uitam repede in gradina celuilalt. Raspunsul e la fiecare din noi. Mi-ar placea sa nu putem minti niciodata.

| roxy_2350 a răspuns:

Mi-ar placea sa nu se mai intample atatea lucruri rele. De la o vreme numai furturi si violuri si coruptia e in floare. Daca am putea sa disciplinam Romania ce bine ne-ar fi...

| Asdffd a răspuns:

Cu siguranta guvernul roman :-&
Altceva cred ca nu mai trebuie schimbat happy! big grin

| madaluhsha a răspuns:

Da, as schimba. As vrea sa nu mai exista indiferenta acesta a omenilor. As vrea sa nu mai fie atata nedreptate. Nu stiu as schimba multe lucruri, dar din pacate nu pot. Daca as putea as schimba ca timpul sa nu mai treaca atat de repede, ca ziua sa fie mai lunga, soarele sa fie si noaptealaughing. Oricum nu stiu cum ar arata lumea dupa ce as vrea eu sa schimbhappy

| Maiels a răspuns:

Simplu. Oameni

| KLapeman a răspuns:

Sincer as vrea sa ma pot schimba. se poate?

| eu..sh doar eu a răspuns:

Eu as schimba lumea[in adevaratul sens al cuvantului]...

| Kitteny a răspuns:

Nu m'as obosi sa schimb o parte din lume ca tot nu ar fi de ajuns...ar trebui schimbata toata lumea! glm laughingimi place lumea in care traiesc! fundita?

| eme a răspuns:

Pentru inceput cred ca as incerca sa schimb oamenii. Felul in care gandesc, se comporta si anumite idei ale lor care mi-se par absurde.Cred ca daca cineva ar reusii sa faca o schimbare in comportamentul si gandirea omenirii, totul s-ar schimba.

Pacat ca poate nici in mii de ani nu se va schimba lumea in care traim.si ca avem doar o viata...si poate nici de aceasta nu ne putem bucura din plin.

| lilica1495 a răspuns:

Presedintele laughing glumesc as schimba oamenii tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii sunt de vina.

Întrebări similare