| RAY a întrebat:

Daca aur are foști membri PSD în partid cum e anti sistem?

Răspuns Câştigător
| Xena20 a răspuns:

E pe naiba anti sistem. Aur e creat de PSD, asta e strategia lor sa ajungă iar la guvernare

| RAY explică (pentru Xena20):

Cum a putut Simionescu sa facă un partid dacă el sta Intr o garsionera? Omul nu a avut niciodată o afacere, loc de munca

12 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Ce inseamna pentru tine anti-sistem? Un partid trebuie sa fie sustinut din spate

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Anti-sistem inseamna sa ceva complet nou creat lucru pe care nu il are nimeni

| EestiSodalane a răspuns:

Avand in vedere că ești xenofob n-ar trebui sa-ti placă AUR? Ca xenofobia nu-i niciunde in UE valoare europeană.

| RAY explică (pentru EestiSodalane):

Consider că popoarele germanice sunt superioare tuturor altor popoare = asta o pot dovedi cu dovezi,oriunde sau mutat germani o duc bine,Ardealul,Banatul au valori culturale,moralitate,alta mentalitate,se vede economic asta,și în nordul Europei în frig germanici o duc bine,cei mai mulți inventatori, oameni de știință, cultura, astea sunt adevăruri, voi in 35 de ani câți distrus singuri și totuși emigrați in țării germanice

| EestiSodalane a răspuns (pentru RAY):

Aici nu e vorba de dovezi ci de valori. Iar xenofobia și ideea nazistă a superioritatii rasei germane nu este în concordanță cu valorile Europene (indiferent daca sunt adevarate sau nu). Deci ai face bine să intri în AUR sau să te muți în Rusia unde ideile tale naziste sunt îmbrățișate.

Din nou un contraargument fara logica și doar sofisme folosite, eu nu am afirmat că este o valoare sau nu, eu am spus că da sunt xenofob pe buna dreptate și pot dovedi de ce sunt

Dar degeaba dovedești. Pe nimeni nu interesează dovezile. A fi xenofob este absolut incompatibil cu valorile europene și punct. Stii cine e partidul care te reprezinta ca xenofobie? AUR. Si fascistii ruși. Ei sunt mai apropiati de xenofobie decat UE.

Ești pe cocaină în aceste momente?

Trebuie sa fiu pe cocaina ca sa recunosc ca xenofobia și a fi pro UE se contrazic? Sau nu te-ai interesat niciodată care sunt de fapt valorile UE