Da poate sa fie cu un barbat si fara sa i se ofere in pat, nu este asta asa important. P.S nu pot sa iti dau mesaj, nu imi permite statusul de junior.
Ce importanta are inteligenta? conteaza DOAR sufletul atat, tu esti foarte amuzanta sincer
Nu e vorba de inteligenta aia care o obții citind, studiind etc, ci de aia prin care poți sa vrăjește omul.
Btw, ți se pare cunoscuta ideea asta de acum câțiva ani?! =))
https://www.tpu.ro/......s-article/
Poate fi chiar si daca e proasta, depinde in totalitate de baiat daca vrea el sa stea cu ea. Asa e cu legaturile dintre oameni, trebuie sa fie ambii de acord.
Nu trebuie sa fie ea deșteaptă, e suficient sa nu vrea sau poata iar el sa vrea sa accepte.
Vrăjitorii, daaaa!
Uite ce am răspuns în detaliu ieri parca:
《Îți controlează mintea, te pune sub hipnoza, te face sa dai tot ce ai pana ramai cu nimic, te pune sa o duci în fata altarului (neapărat neatinşi dacă înțelegi!), apoi te face sa crezi tot ce spune în timp ce ea umbla cu unul sexy (în opinia filosofului internaut Ray), îți face un copil ca nu cumva sa dispară hipnoza și tu sa o părăsești. Trec anii, copii (ca nu vrea doar unul și nu doar cu tine) cresc, tu îmbătrânești, ea apelează lunar la estetician (aici hipnoza devine și mai puternica ca tu dai banii). Într-un final divorțează și la 50 ani se mărită cu unul de 20 și te lasă pe tine sa crești nepoții.》
Ce ai scris acolo sunt aiureli care nu am afirmat vreodata ca asa ar fi,ai inventat tu acum,tu nu ma intelegi eu nu vreau vorbe goale eu vreau fapte,daca voi cunoaste o fata care va pune pret pe asa zis suflet voi stii,nu vreau sa cred = este greu de inteles vad, NU VREAU SA CRED, dovezi, fapte nu povesti, poti dovedi ceea ce afirmi, daca nu ne pierdem timpul reciproc, asa si mai cateva fete nu inteleg ca nu am nevoie de vorbe goale
Depinde de cat timp ai de gand sa îi ții mainile acasa. Mi se pare absurd sa-ti imaginezi ca un barbat va sta prea mult timp fara sa aiba viata sexuala. Sigur ca depinde de fiecare barbat ce inseamna pentru el "prea mult timp".
Fata mea de ce te mai cuplezi dacă nu te fți? Ok ești virgină, aștept o lună, două, dar după dă-o pla mea de treabă.
Fără să i se ofere în pat...da măcar pe scări sau capra în bucătărie zic, sau să i se ofere în genunchi, e ok și așa.
Sunt tipi care acceptă și stau cu ea și 2, 3, 4 ani și așteaptă, alții deja după două săptămâni se duc la alta, depinde de om și de ce acceptă el și mai ales de ceea ce poate accepta, diferă și cheful de la om la om.
Deci e posibil.
De ce ar vrea o fată/femeie să fie cu un băiat/bărbat dacă exclude total sexul din ecuație?
Cine naiba își ia bicicletă dacă nu are de gând să meargă vreodată cu ea?
Într-o relație asexuală nici măcar nu trebuie să fie doar două persoane și nici măcar nu trebuie să fie de sex opus, atât timp cât sexul e exclus total.
Poate bine mersi să fie un grup de prietene care să trăiască fericite împreună până la adânci bătrâneți.
Habar n-am cum s-ar numi genul ăsta de orânduire.
Relatia amoroasa include si sexul, daca nu, e relatie platonica. Cum ai cu familia. Ai sentimente fata de ei dar nu exista sex la mijloc. BIne ca incestul a disparut macar.
Cat despre intrebare, cred ca exista si ciudati de genul. Asexuali.
Sunt cumpluri care fac sex sa faca copii si dupa se opresc. Cuplurile alea sunt mai triste decat cei care nu fac deloc sex. ALta e cand dai de gust si dupa tragi linie, zic eu. Penibila situatie dar am citit zilele trecute de relatii de genul. Barbati care se plang ca ele nu mai vor sex. Era un trist care era casatorit de 21 de ani si de 19 ani nu a mai facu sex cu sotia. Dupa primul copil. I-a taiat portia tipa. El destul de fraier sa stea intr-o relatie penibila de genul. Dar sunt oameni de toate felurile.
Expresia "a se oferi" e foarte buna. La fel e "a se darui".
Ce ai cu ele?
Ce mult apreciez, domnule, ca-mi permiteti.
Permiteti-mi sa va ofer o explicatie scurta inspre a va largi aria cunoasterii: relatia platonica nu se opune sexului. Daca relatia e si sexuala, nu inseamna ca nu poate fi platonica. Afirmatia asta o fac pe baza studiului, nici de pe site-uri, nici din DEX.
Păi e greu de înțeles. Dacă relația e platonică și exclude total sexul, de ce trebuie să fie între două persoane de sex opus?
Sexul e singura chestie care ne definește/deosebește între noi.
E necesar (psihologic) să existe totuși posibilitatea?
Ceva gen "dacă aș vrea, aș putea". Despre asta e vorba?