Da bineinteles ca...
NUUUUU proasta esti
?
App ai ceva cu blondele?
Ca te ia acu` toate alea?
Tu oricum ramai o blonda chiar si daca te vopsesti bruneta. Acum ceva timp ai intr ca blondele is proaste. daca te vopsesti o sa intrebi daca brunetele sunt proaste si toate astea poate pentru ca chiar tu esti o proasta si dovedesti asta dupa felul intrebailor tale. pacat de tine :-(
esti proasta
c *** crezi ca daca te vopsesti o sa ai neuroni? nuuuuuuu ar fi ca si cum:eu as avea chiloti roz azi
iar maine i am verzi
nu continui
sper sa intelegi c vreau sa zic...
Iti raspund cu un banc la intrebare!
Blonda care s-a săturat să râdă toată lumea de ea se vopseşte brunetă, îşi schimbă numele şi pleacă din oraş. Pe drum vede un cioban cu o turma de oi. Ce se gândeşte ea: toată viaţa lumea a facut mişto de mine, ia să fac şi eu mişto de alţii, că acum nu mai sunt blondă şi nu mă ştie nimeni. Zis şi facut. Coboară din maşină şi se duce la cioban.
- Bade, dacă-ţi spun acum dintr-o privire cate oi ai în turmă, îmi dai o oaie?
- Da, fata tati.
Blonda se uită de jur împrejur şi spune:
- 201
- Da fata tati, intelegerea-i intelegere, alege o oaie şi a ta sa fie.
Zis şi facut. Blonda veselă se urca in masina, cand să plece îi bate ciobanul în geam:
- Fata tati, dacă-ţi spun ce culoare naturală are parul tau, îmi dai câinele înapoi?
Cred ca e clar raspunsul!
Nu! Daca esti blonda, poti fi inteligenta! Daca esti bruneta poti fi inteligenta! Nu conteaza culoarea parului draga mea!
Numai daca iti faci operatie de neuroni-plusino-brunetino ai sa devii mai inteligenta
Mai bine petrece si u mai mult timp in biblioteca si studiaza inainte sa te faci bruneta
Dar ce legatura are culoare parului cu intelectul? Cert e ca ar cam trebui sa atenta la ceea ce ti se petrece in jurul tau, si sa rationezi un pic mai mult decit o faci de obicei.Interesant ar fi sa nu te ia gura pe dinainte si sa dai raspunsuri formale. Un pic de gindire, si revii la...culoarea originala a parului tau!
Draga,nu merge cu (,)culoare artificiala.tot proasta ramai. Chiar daca-ți vopsesti si ultimul neuron pe care îl mai ai tot nu merge.
Funda