Cipru, fiindca e o insula (stiu deja ca ai zis tara ) unde se vorbeste engleza, costurile sunt mai mari ca in Romania dar nu e asa de corupta din punct de vedere economic cum e Romania, oamenii sunt prietenosi cu turistii si cei care se muta acolo, vremea e foarte buna, adica e soare mai tot timpul si verile sunt fierbinti si probabil alte motive. Ori Elvetia, din cauza pozitiei sale geografice strategice in caz de al 3-lea razboi mondial, plus din cauza neutralitatii ei in celelalte razboaie mondiale.
3. Senegal *( unde lucrez acum- Dakar ) tara liniștită, ieftina & Caldura!
2. Capul Verde *( Arhipelag 10 insule in Atlantic) aproape de Senegal si la 3 ore zbor de Portugalia! Și mai ieftin! Relativ sigur!
1.Sudul Spaniei! Din păcate costuri mari *( taxe & impozite )
La mine definitiv NU exista! Ma plictisesc repede de locuri & oameni! Sa le schimb la 6 luni măcar!
Alte opțiuni; Vietnam, Japonia măcar 2 luni, Filipine tari destul de ieftine pentru un viitor tânăr pensionar european! La 48-50 maxim!
Olanda.
Nu e canicula.
Infrastructura perfecta.
Case foarte frumoase.
Totul e verde.
Lumea educata.
Salarii decente.
Cu mancarea stau cam nasol...
Cum adica vremea e foarte buna? Vara sunt acolo 40 grade constant.
Daa. printre cele mai frumoase tari, dar eu personal m-as simti ca un copil in Olanda, sunt foarte inalti ca populatie cica 186 in medie, si eu sunt scund 1.75 haha
Doar pentru motivu asta as evita tarile scandinave
Spania soare mare lumea plina de viata fara atata ura ca in Romania nimeni nu e interesat de ce faci tu ce haine porti ce ai mancat. viata fara stres
Da, stiu deja asta. Dar macar oamenii nu sunt asa toxici ca in Romania. Asta ar fi un avantaj mare pentru mine, nimanui nu-i plac oamenii toxici. Acolo, sunt mai putini oameni si se cunosc mai bine intre ei, populatia fiind de 1, 2 milioane de locuitori.
In Giurgiu sunt 60.000 și nu se cunosc între ei.
Zici că nu sunt toxici? Sunt 1 milion și au reușit să se certe așa tare între ei încât au împărțit insula in doua și au făcut o granita între ei... ha ha ha, funny.
jadir întreabă:
Denision întreabă:
KillMePlease întreabă:
anonim_4396 întreabă: