Chiar azi mi s-a intamplat! Mergeam spre clasa cu doi colegi si cand urcam scarile m-am impiedicat ca toanta si aia doi se uitau la mine si radeau
. Eh ce sa fac, nu puteam sa le dau cu ghiozdanu` in cap.Am incercat sa trec peste situatie, razand impreuna cu ei si am schimbat subiectul fara ca ei sa stie
Sper sa fi uitat
Ma impiedic mai mereu, asa sunt eu
Ce sa-i faci la o ursoiaca impiedicata? Nu fac nimic, ma uit in jur si apoi trag un ranjet
Ma ridic si continui sa merg de parca nu s-ar fi intamplat, ce ar trebui sa fac?
De cate ori mi s-a intamplat sa ma impiedic in vazutul tuturor nici eu nu mai stiu, dar ma fac ca nu s-a intamplat nimic si merg mai departe. I se poate intampla oricui
La câte gropi sunt pe trotuarele noastre, situaţia e banală, nu jenantă, chiar zilele trecute am călcat strâmb şi am picat ca o plăcintă, mă dor şi acum genunchii... dar m-am ridicat atât de repede încât ai fi zis că ţi s-a părut...
Nimic. As merge mai departe, eventual m-as ridica si as merge mai departe, in cazul in care as fi cazut. Nu mi se pare o situatie jenanta. Si chiar nu mi-ar pasa daca sau cine m-a vazut. Se putea intampla oricui.
Azi am avut o astfel de situati jenanta cand mi-s-a rupt un toc la cizma(de 10 cm!) si am venit schiopatand pana acasa! Noroc ca nu eram prea departe.Eram ca-n poezie..."soldatul care vine tragand al lui picior"
)))
As zice : hehe ce`am gasit al meu sa fie ...vezi? am gasit 10 lei daca vad bine
K9pInKuTzZaThA întreabă: