Nu-mi trebuie nici o fundita, dar daca nu gasesti altu' cui sa o dai, nu ma supar sa o iau eu.
Pai daca nu dai nu raspundem![]()
ar fi a doua oara cand ma chinui sa iti raspund si nu primesc fundita d la tine.esti rau!![]()
![]()
cat despre intrebari...sa stii ca mi-am dat si eu seama d asta si m-am reprofilat.inerc sa par cat mai inteligenta, dei uneori nu imi iese. d fapt, daca ma gandesc mai bine, nu imi iese niciodata. oare dc?![]()
p mine ma oftica ca mi se raporteaza raspunsurile! imi dau lacrimile cand vad ca mai am un raspuns respins.am inundat deja camera. daca continui asa in cateva zile ma innec![]()
cat despre foame... fac eu cinste azi su niste paine, o margarina si un salam
asta sa nu zici ca sunt rea si nu merit fundita!![]()
![]()
si uite asa am invatat sa cersesc si eu fundita
De aceea raspund eu mai rar! Pentru ca nu mai am intrebari potrivite nivelului meu intelectual ridicat. De cateva zile ma intrebam: "Ce naiba se intampla?" Multumesc ca mi-ai deschis ochii!
Eu stiu de ce ti-e foame! Dar nu asculti ce spun!
Si cu fundele, ti-am spus eu! O sa ajungi in acelasi timp cu mine in top ten tup!
Ba nu! Am gasit solutia: ma apuc sa postez intrebari pentru tine si iti dau funda. Asta daca promiti ca mergi mana-n mana cu mine si dai si tu macar o panglica, acolo, ceva!![]()
Hai la mine la cina si o rezolvi in seara asta cu mancarea
. Nu stiu ce sa-ti dau(
), dar nu-i problema, vad eu.Cat despre "meseria" ta, uita-te si tu pe aici si lasa vrajeala, lasa-l pe Otonis sa preia controlul si sa vezi de ce revenire in forta vei avea parte, de vei ajunge chiar mai sus decat erai inainte
.
RebecaRebela întreabă: