Cred cã de când se bãgase pe propagandã plãtitã și marketing pompos. Devenise penibil rãu.
Stii tu vorba aia... e mai greu sa te mentii in top decat sa ajungi acolo. Nu a putu sa tina pasul a decazut.
Așa ar trebui să li se întâmple celor care nu prea construiesc nimic, doar stau pe tușă și comentează acțiunile altora.
Deși el era bun.
Ultimul clip pe care l-am văzut, era despre un subiect din ăla penibil și prea popular, căruia i-a făcut un rezumat scurt și corect. Cred că era despre "șveps cu mă-ta".
Dar revin, nu mi se pare normal să trăiești doar din asta.
Până la urmă, și Andi Moisescu mai muncește, e dj prin centrul vechi (București).
Fiecare are preferințele lui, și uneori omul are dreptate pe ici colo.Dar cum se intampla cu toți, la un moment dat delireaza sau din dorința de reclama abereaz și automat începe sa decada în ochii fanilor.
De cand s-a dus la Bendeac. E parerea mea personala, in rest il respect si ii admir munca.
E printre putinii pionieri ai Youtube-ului romanesc si chiar facea treaba buna candva.
Omul nu mai este pe treaba lui. Vezi dezbaterea cu Silviu Faiăr, respectiv twitch-urile lui Faiăr despre Mikey și ai să înțelegi de ce.
PrEtTyAnGeL întreabă: