anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce babele cu parul alb se vopsesc mov?

14 răspunsuri:
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Chiar nu am ideelaughing

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Fiindca parul alb prinde o culoare galbuie in timp. Acea nuanta mov este esenta de violet de gentiana care pe langa faptul ca schimba culoarea galbuie mai are si proprietatea de a fi dezinfectant si antiseptic. Pentru a se obtine culoarea nu se foloseste vopsea ci se pune solutia in apa de clatire dupa spalarea capului. In functie de cate picaturi de pioctanina (violet de gentiana) se pun in apa culoarea va fi mai inchisa mov sau va bate doar intr-un gris-mov deschis.

| selef a răspuns:

A batut vantul si s-a invinetit parul.

| Shery a răspuns:

Eu, daca as fi in locul lor as gandi cam asa:
"Toata viata mi-am dorit sa am parul mov... Insa pe vremea mea, conventiile sociale nu prea permiteau asa ceva... Prima data cand am vrut sa ma fac aveam 14 ani. Evident ca inca locuiam cu ai mei, iar acestia s-au opus vehement deciziei mele... Asa ca am renuntat. La varsta maritisului, prejudecatile mele m-au facut sa nu le vad cu ochi buni pe femeile vopsite in culori stridente., imi ziceam in sinea mea. Pe la varsta a treia aveam deja doi copii adolescenti, carora la randul meu nu le-am permis sa se vopseasca mov. Ce vor zice profesorii si colegii cand ii vor vedea?!
Acum am 65 de ani... Sotul meu a murit acum 3 ani, iar eu tot ce fac este sa stau in casa si sa tricotez pentru nepoti pulovere, vestute, fularuri, caciulite si bascute... Acum ma doare in basca de ce crede lumea, oricum majoritatea oamenilor care ma cunosteau au murit."
trist, dar adevarat...

| Shery a răspuns:

"nimeni nu le va lua de neveste, imi ziceam in sinea mea" (randul 7)

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Peste vreo 50 de ani ai sa afli raspunsul.
Am o curiozitate in organism: ai vreo bunica? E tot "baba"?
Invata mai intai sa-ti mai piepteni vocabularul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mama mea nu este "baba", isi vopsesc parul cu violet de gentiana pentru ca este mai ieftina, mama mea si-l vopseste saten deschis, o sa ai si tu varsta aia.

| Christyne a răspuns:

Sunt unele care vor sa se vopseasca brunet si din cauza vopselei le iese movul ala...asa i-a iesit bunicii mele cand am vopsitothinking

| Pho3nix a răspuns:

De plictiseala.

| AndutzaAndu a răspuns:

Cine stie... poate vor sa para emorolling on the floorrolling on the floor...hai lasand gluma la o parte...chiar nu stiu, habar n-am:yawn

| AndutzaAndu a răspuns:

Scz pentru emoticonbig grin

| Ana a răspuns:

Ca sa fie mai sexy laughing

Stefan
| Stefan a răspuns:

Eu nu am auzit ca ar exista babe in lumea aceasta, chiar daca acele doamne ce au o anumita varsta se pot numi asa. Va intreb bunica dumneavoastra se poate numi baba? Mai conteaza ce culoare are parul lui bunicuta mea cea draga care m-a crescut si m-a iubit atat de mult!

| Shery a răspuns:

Frate nu va mai atacati atat... eu la 70 de ani o sa fiu baba straight face
nu baba proasta, nu cretina, ci doar baba. ati citit vreodata "fata mosului si fata babei"?
numai femei complexate nu isi accepta varstawinking

Întrebări similare