Ori esti chipes, ori tocmai te-ai ridicat de pe o banca proaspat vopsita...Glumesc! Este doar o parere de-a ta. Si tu, in timp ce mergi pe strada, fixezi, fie si pentru cateva secunde, diferite persoane sau obiecte. Si tu, la randul tau, esti "fixat" de altii. Acum, fii sincer, chiar iti displace cand se uita lumea la tine? Ceva "magnet" ai tu si asta poate fi atuul tau. Capul sus!
Asa e din cauza ca tu provoci acea gandire si gandul devine fapt in realitate, ca sa inveti secretul vietii uitate la the secret e un documentar.
Sunt nebuni, nu-i baga-n seama. Totusi ai putea sa pui o poza cu tine, poate ne dam seama ce are lumea.
Nu înțeleg de ce te-ar deranja, lasă-i să se uite.Pe tine să te doară fix acolo, dacă mă înțelegi.Simte-te mândru de asta.Și eu am avut și încă am de-a face cu d-ăștia, dacă o persoană se uită insistent la tine, fă și tu la rândul tău tot la fel.Vezi care cedează primul
E ok.
Ar putea fi modul in care inveti la scoala de obicei invidia se naste in primul test la care tu ai o nota mai mare decat x.
Sau pozitia sociala a parintilor tai sau poate nu te-au mai vazut niciodata. Sunt multe motive, trebuie sa mai gasesti si tu, poate nu sunt bune astea incearca sa le gasesti singur. Te cunosti mai bine decat noi.