Eu as fi facut acelasi lucru, deoarece tu esi "tu" si nimeni nu-ti poate lua personalitatea.
Si contul meu a fost sters.bine la cerere.
oricum. dupa ce ma hotarasem sa nu il mai sterg.Asta e.
Pai pentrru ca ti-ai pus acelasi avatar, nume. etc?![]()
Tu ce zici?
Stai linisit, BRO. N-ai pierdut nimic, alea 7. 000 de raspunsuri erau pure caterinci, conversatii si monologuri.
Pentru ca esti constant, pentru ca nu ai nimic de ascuns, pentru a dovedi ca existi in continuare.
Succes pe mai departe!
Pentru că "Sensei.BRO----Andrei" era deja un brand de succes şi ar fi fost păcat să se piardă?
Ah, abia acum am inteles intrebarea.DEh e noapte.
Btw, ce s-a intamplat pe site?
dc ti s-a sters contul tie. si enigmai?/enigmului
Pentru ca, in cazul tau, trecutul conteaza?
pentru ca ti s-a zgariat placa la numele asta?
pentru ca speri ca numele face pe om?
pentru ca poti?
pentru ca exista a doua sansa?
pentru ca tara te vrea?
pentru ca iti place sa te bage-n seama?
Da` ce mare chestie sa revii cu numele si paranghelia sau sa nu?
Cu acelasi nume pentru ca nu vroiai sa ti se piarda identitatea, poza, poate ca-ti place foarte mult, nu ai fi vrut sa-ti schimbi modul de a scrie, pentru ca asta esti tu si punct plus ca ai muuuuuuuuulti admiratori pe site care ar fi fost tare suparati daca nu ai fi revenit
...Am dreptate
? Eu eram cat pe ce sa dau petrecere cand am vazut ca te-ai intors
Bubble, Enigma a fost suspendat(din cate stiu eu e baiat)si i-a cerut Ralucai sa-i stearga contul. Iar pe BRO s-a suparat Raluca si i-a sters contul
motivul(din cauza caruia s-a suparat Raluca pe BRO) nu ti-l spun, ca e secret de stat![]()
... Mi-as dori si eu sa-i stiu varsta, dar nu cred ca vom afla vreodata... dupa cum spune si el "nimeni nu stie exact"
.