Eu stau de 5 ani singur fara sprijin verbal sau sufletesc langa mine & traiesc in continuare
Oamenii sunt subiectivi prin natura lor,sunt selectivi, iar gusturile sunt foarte diferite,ceea ce unii iubesc, alții urăsc,ceea ce unora le place, altora nu le place,este ceva natural ca punctele de vedere să fie diferite, dar oricât de natural ar fi, întotdeauna se formează o celulă de oameni cărora li se pare deplasat faptul că altora le place ceea ce ei nu găsesc atractiv.
Niciodată nu trai cu ideea că ceea ce-mi place tie trebuie neapărat să placă tuturor.
Fiecare gustă viața așa cum vrea el, unul e mai destept, altul mai prost.
Tu alege langa tine ceea ce meriti, nu sa ai langa tine pe cineva de dragul de a nu fi singura!
Pentru ca omul este o fiinta emotionala, care are.nevoie de afectiune, iubire, admiratie etc. pentru ca nu incerci sa o gasesti, pentru ca ai prea mari pretenti, pentru ca astepti fat frumos sa vina la castelul tau, la cati baieti simguri sunt pe net cum de nu ai gasit pe unu? ma mir
Ce este rau in a avea pretentii?
Absolut nimic, am scris eu ca e ceva rau in asta?
Singura de 2 luni... Saracuta ![]()
Mai bine rogi parintii sa-ti adopte un frate/sora, decat sa ii pui in cap asemenea sarcini viitorului iubit.
Relatiile misto sunt intre persoanele independente, daca faci pe-a abandonata, numai dragoste nu e.
Fa-ti prieteni!
Ce a zis Rania se aplica unei persoane mai puternice.Care are suficienta personalitate cat sa nu se lase controlata de altcineva.Deci clar nu tie.
Aia habar nu are ce spune.
Bine ca esti tu desteapta si puternica.
Clar ca e bine.Ba da, are habar ce spune.Ca nu intelegi tu, e alta problema.Dar la ce te poti astepta de la cineva care se plange ca nu are pe cineva care sa-i spuna cand sa resprie si cand sa vorbeasca.
Calma!
Te comporti ca un copil de 10 ani, prietena Rania ti-a zis bine ce ti-a zis, trebuie sa ai rabdare si sa astepti o persoana cu, care sa poti sa legi o conexiune...
Nu trebuie sa iti faci griji 2 luni nu e o perioada mare de timp si nu este cazul sa devii disperata.
PS. termina cu comportamentul asta de copil razgaiat, nimeni nu are nimic impotriva ta.
Dar sa fii singura in doi, este mai bine?!
Nu esti o fractiune. Esti o piesa completa de una singura si nu ai nevoie de altcineva care sa-ti valideze existenta. Ai rabdare, va aparea si persoana potrivita, care te va completa si te va iubi.
Cum naiba sa fii singur in 2?
Daca nu stii ce zici, mai bine taci!
La cum te comporti... adica cum vorbesti cu lumea, sincer cum ai vrea sa stea cineva cu tine?
esti cam rautacioasa
Uneori anumite persoane prefera sa fie singure, poate din mandrie de sine, poate datorita cerintelor prea mari pe care le are, poate datorita tristelor amintiri din relatiile precedente, lipsei de incredere.Nu este greu sa iti gasesti jumatatea...lol.Te-ai nascut intreaga, daca te nasteai "jumatate" NU EXISTAI. Jumatatea aceea nu exista, mai bine spus iti cauti un partener de viata.Acum ca sa fii cu cineva, din punctul meu de vedere, important este sa stii ce vorbesti, cum sa te comporti, sa ai un look ok.Nu poti neglija look-ul, oricat de mult ar spune multe persoane.Nici sa fii prea frumoasa,nici urata, medie este suficient din punctul meu de vedere.Dar mai important sa stii ce sa discuti, sa nu te astepti la tot de la partenerul tau, sa vrei sa faceti ceva notabil in viata, impreuna.Probabil sa iti faci un cont anumite site-uri, dar acum nu stiu.Cluburile nu mai sunt de agatat... apuca-te de sala, poate vei cunoaste pe cineva acolo
Si eu sunt singura de 5 luni aproape, dar pentru asta nu ma mai plang, o sa vina vremea cand vei cunoaste pe cineva, cum si in cazul meu la fel..nu alerg in sensul sa caut eu ..am rabdare si stiu ca va veni! deci stii cum se zice ce e al tau e pus deoparte..deci stai linistita, toate la timpul lor!
Bună și eu sunt singur și eu vreau o jumătate hai te rog frumos sa vb mai multe despre noi doi cum putem sa ne cunoaștem mai bine amândoi
Sunt sigur ca iti vei gasi pe cineva, astepta timpul le rezolva pe toate nu iti pierde increderea in tine. Fiecare relatie te invata lucruri noi. Cat despre " De ce nu imi gasesc jumatatea " este foarte simplu gandeste-te unde ai cautat-o daca doar stai in casa sau ai un cerc restrains de prieteni nu cade din cer " fat-frumos " Incearca sa legi noi prietenii
Am tot cautata, cluburi, locaruri....nimic. Inebunesc
Pai si unde ai putea ieși? Dacă ești timid ce poți sa faci?
Incearca sa te imprietenesti cu mai multi oamani de incredere si daca un baiat inceapa sa te indrageasca si tu pe el atunci poti incerca sa aveti o relatie.