| adi4ever a întrebat:

De ce ii se aproba intrebarile utilizatorului angelinthedark? Deja ne-a exasperat cu intrebarile ei idioate(daca o fi fata). Ne spune noua ca ia daruit prietenului virginitatea de parca imi pasa.Sunt prea multe intrebari idioate aprobate! Vi se pare normal sa se aprobe fiacare idiotenie?
Si angelinei ii doresc s-o lase cat mai repede prietenul la cat isi bate joc de el

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Capitolul 7.Despre toleranta si de solitari sunt userii acesui site. O adevarata familielove struck

| Flav a răspuns:

I-auzi braul...virginitatea acum se ofera?
Nu inteleg de ce te agiti. E fata. And of story.

| Elena1234456 a răspuns:

Hm.pe toti ne exaspereaza sa stii. Dar poate fata chiar are nevoie de ajutor happy cred ca o vizita la un psihiatru rezolva problema.

| cretzufinish a răspuns:

Vrea sa arate ca are prieten viril dupa intrebarile postate. O invidiez laughing)

| kaya a răspuns:

Ei nu fi asa rau, este o copila naiva oricat de mult i-ai spune sa gandeasca pozitiv nu o face, tot negativ gandeste, nu dori raul nimanui ca nu e frumos si nu e bine.Intradevar devine suparatoare dar gandeste-te ca poate nu are pe nimeni, nici o prietena, sora sau frate cu cine sa vorbeasca.De ce suntem toti pentru unu? De ce sunt astia mai mari pe site? Sa ii invatam pe aia mai mici ce nu stiu si sa ii ascultam ca poate nu are cine sa ii asculte asa ca domnul/domisorul Adytza nu fi rau laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un simplu user. Probabil este noua pe-aici, nu stie care-i treaba.
Nu privi problema asa. Poate a cerut un sfat, a simtit sa impartaseasca cuiva ceea ce simte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing)) se mandrese si ea ca are pr. Nu-i dori raul ca apoi o vezi cu intrebari la dragoste si sex cu: "ce i-am facut de m-a lasat?"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las-o asa! Ca merge. Pe tine, ce te arde? Grija de cum isi ciufuleste altcineva partenerul? Dupa cum "emiti" postari, cred ca esti cam... "neinvadat/a"! Succes in pat! Daca ai varsta...

| arsennal a răspuns:

Idee n-am...am si eu aceeasi intrebare.cred ca de fapt incearca sa ne fraiereasca si nu-s de ce, cu ce scop. ea singura se contrazice. ce d-zeu are?(scuze dac am ofensat-o insa devine enervant)