Nu cred ca inteligenta te priveaza de naivitate, chiar daca nu e vorba de dragoste. Nu cred faptul ca, daca esti inteligent si pozezi ca naiv in unele situatii, automat nu mai esti inteligent.
Inteligenta este o insusire personala pozitiva, iar naivitatea ta este rodul provenit din smecheria celui ce te-a dus de nas. Are si acela "meritele" lui in ceea ce priveste cladirea naivitatii tale.
Un om inteligent poate fi si naiv, si fara sa devina prost din pricina naivitatii sale, mai degraba devine copilaresc.
Cei naivi in dragoste, in majoritatea cazurilor, cred ca vor sa para naivi pentru a mentine relatia in viata. Un fel de concesie...
Pentru ca dragostea vorbeste in toate limbile lumii+alea care inca nu sunt limbi oficiale cum ar fi limba sufletului. Ce bine ca sunt surda
Ce are mintea cu inima? Adesea cei ce gindesc mai mult, cind e vorba de dragoste, lasa mintea deoparte si se implica cu totul emotional, uitind sa mai si gindeasca. Si e valabil pentru cei mai multi dintre noi. Altfel, nu s-ar mai ajunge la atitea divorturi. Daca ar gindi cei mai multi la inceputul unei relatii cit de mult se potrivesc cu persoana respectiva, cit de buna e conjunctura pentru relatia lor, cit de mult trebuie sa ofere pentru a face relatia sa mearga, si asta in mod realist, atunci cei mai multi ar renunta din start, si ar fi mult mai multe relatii reusite. Insa, pentru ca punem emotiile pe prim-plan, fara a mai gindi, ne duce la toate problemele ce pot aparea in relatii.