| Magheti_Cristi_1995 a întrebat:

De ce in toate raspunsurile pe care le primex sunt ceva de genu: scriie ceva scurt si simplu indiferent daca e corect sau gresit si dupa intreaba #FUNDA?
sau ce va de genu?

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Pai daca este o intrebare la care se poate raspunde cu da/nu, multi vor raspune sec.
Acum ce e drept, cel mai adesa in aceste cazuri sunt userii noi care "colectioneaza" funde?
De ce? Nici eu nu stiu.
Probabil cred ca li-se cuvine deoarece au raspuns primii, altfel nu prea imi explic. Sau da, doar isi incearca norocul.
Cel putin mie mi-ar parea penibil sa "cersesc" o amarata de funda, pana la urma cu sau fara funda eu tot raspund, nu pentru ceva in schimb, ci sa ajut, si probabil asa fac mai toti veteranii de aici.


"Funda este echivalentul unui "Mulţumesc" virtual şi marchează răspunsul câştigător la o întrebare. Pentru a acorda o fundă, intră în pagina întrebării tale, iar în dreapta fiecărui răspuns vei observa o fundă portocalie. Trebuie doar să dai click pe cea din dreptul postării pe care vrei să o desemnezi câştigătoare. Toţi cei care au răspuns la întrebarea ta au lăsat la o parte, chiar şi pentru câteva momente, interesele şi grijile proprii pentru a-ţi oferi un sfat, o soluţie, o vorbă bună sau măcar pentru a-ţi lumina chipul cu un zâmbet. A alege un răspuns câştigător înseamnă a-ţi arăta recunoştinţa fată de cel care consideri că te-a ajutat cel mai mult. Acesta va fi recompensat din partea TPU.ro cu 100 puncte şi, în acelaşi timp, va putea să se bucure de faptul că a reuşit să te ajute cel mai mult. A alege un răspuns câştigător poate fi felul tău de a mulţumi pentru ajutorul primit."

1 răspuns:
| deeeaqq a răspuns:

Pentru că majoritatea sunt disperaţi după o fundă