Din lasitate si mila.
Foarte proasta combinatia in cazurile de genul.
Crezi ca faci un bine ca ii dai speranta, ca iti e mila sa-i spui ca nu conteaza asa cum crede ea, dar ii spui sau arati mai tarziu, de obicei doare mai tare.
Cel mai bine e sa fi prudent, sa ai grija cui ii dai speranta.
Lasitatea e ca eviti un anumit conflic, ca te simti aiurea si tu cand faci asta, din motivul asta amani, dai inapoi pana la un anumit punct.
Ar mai fi imaturitate, etc.
Adevarul doare...dar lumea mai e si sincera, nu amageste degeaba niciodata. Unii mai fac si asta
Trebuie spus.Eu mereu incerc sa fac asta cu frumosul si daca nu functioneaza sunt foarte taioasa si dura in vorbe si am fost mult acuzata de asta dar prefer asa decat sa chinui un om la nesfarsit si sa il las sa spere.Pentru ce pentru ceva ce oricum nu va fi? Prefer sa il doara o data si gata.Dar daca as lungio inseamna ca vreau sa ma razbun
Am dat multe sperante false... Nu stiu de ce am facut-o, m-a facut sa ma simt bine. E o chestie urata, stiu dar asta e, se mai intampla.
Cand vezi ca vreo fata te ia cu zaharelul sa stii de la inceput ca vrea sa vorbeasca cu tine pana te cunoaste mai bine si dupa te lasa.
Eu nu prea sunt genul care sa dea sperante false, mi se pare prostesc, eu le zic verde-n fata, nu-mi convine, pa!
Ba da, dar probabil ca o facem pentru ca nu vrem sa le ranim...Nu e bine sa fii amagit in felul asta, dar uneori nu strica sa le dam sperante oamenilor, nu degeaba se spune ca speranta moare ultima.Alteori e mai bine sa spui de la inceput adevarul, pentru ca altfel poti sa ranesti mult mai tare respectiva persoana.
De exemplu daca eu pun o intrebare da o sa ma placa fetele frumoase desi eu am fost mereu respins uni o sa imi spuna da, da ce rost are minciuna asta? ca aia cu arta seductiei, faza proasta e ca te dezamagesti si mai puternic crezand in basme de astea, macar daca ai accepta adevarul sa te impaci cu el
Unii oameni ( mai praf ) se simt bine cand ii mint pe altii, cand le da sperante tampite. Asa sunt ei.
Dar sunt si multi creduli, prostavani care cred totul, atat de creduli pot fi uni, decat sperante false mai bine spune-i du-te slabeste, mergi la sala chiar si asa nu visa la fete frumoase sunt vise, chiar azi am citit povestea lui dadysugar ala spunea la cum arat nici o fata nu se uita la mine dar se uita la banii mei
Ce sa le faci, asta e. Cred ca dau un ochi pe Sandman, nu m/am mai uitat de mult
E foarte bine, si eu mai tarziu
Cine cine?
Da' curios esti tu, nu ti se pare?)))
O fata man
Eu oricum le stiu pe toate
De cunoscut o cunosti haaaaaaaaa deja
Bwhahahahahaha
Imi place sa am ultimul cuvant de fel. Vezi sa nu folosesc acel "Bwhahahahahaha" pe tine ultimul
.
E creatie ala Drimmero,, asa ceva nu se copiaza, Brokenico
Lasa mai arsenal ca nu e problema.
Desi toti afirma ca vor un adevar dur, de fapt toti prefera o minciuna buna. Doar gandeste-te cat de tare ar fi sa traiesti toata viata intr-o bucla a ta detasata de realitate, fara ca cineva sa te scoata din ea vreodata. Sau un exemplu brut ar mai fi iubirea. Cum ar fi sa stai toata viata ta cu o persoana ce nu te iubeste, in timp ce ea doar te minte ca te iubeste, iar la finalul vietii tu sa mori crezand ca ai fost iubit toata viata, si ca ai avut o viata frumoasa. Asta este adevarul, toti preferam sa zburam in lumea noastra roz, fara ca cineva sa ne taie aripile, decat sa nu avem aripi si sa trebuiasca sa induram ce regasesti la sol. Asta este opinia mea, eu unul prefer o minciuna buna, decat un adevar dur, sau si mai rau, o minciuna proasta ce sa ma forteze sa fac o tranzitie brusca de la lumea mea roz la realitate.
VerginicăVacăGrasă întreabă: