| Melody a întrebat:

De ce nu se tine cont de postarile raportate? Sau macar de ce nu mi se permite dreptul la replica? Daca cineva ma injura fara motiv, mi se pare normal sa se stearga acea postare sau macar sa mi se permita sa-i raspund. Cand nici una din cele doua nu se intampla, ceva e putred. Acum o intrebare pentru useri: unde gasesc un moderator sau administratorul acestui site? Multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Pe Raluca, unul dintre admini o gasesti la raluca. diaconu@tree.ro!

3 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Arata-ne si noua mesajul, ca sa vedem cum reactionam!

| Melody explică:

Stiu ca nu ar trebui sa bag in seama asemenea persoane, incapabile sa contrazica o ideea sau persoana intr-un mod civilizat, dar pur si simplu nu pot, iti strica ziua un asemenea specimen. Nu m-am legat de persoana in cauza, am dat un raspuns la o intrebare, ca mai tarziu sa gasesc jigniri la adresa mea deoarece parerea lui era diferita de a mea.Multumesc pentru sfaturi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt moderator dar n-am mai moderat de ceva timp si nici nu sunt documentata in legatura cu functia de moderare.
Măi, de ce iti faci atatea probleme? Cineva te-a injurat virtual, asta e tot. Daca te-a deranjat intr-adevar, o anunti pe Raluca si gata.