| Scuturici a întrebat:

De ce persoana va place cel mai mult pe TPU?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Ii simpatizez pe foarte multi de pe TPU, aproape pe toti. Si cu fiecare zi lista devine tot mai lunga. big grin Cu cat mai mult sunt pe TPU, cu atat descopar/cunosc mai multe si mai multe persoane deosebite. Imi este practic imposibil sa aleg doar o singura persoana. N-as putea sa fac nici macar top 10-20. Fiecare are ceva in plus, ceva deosebit, special.
Multumesc pentru apreciere, @DeEa98 si @BitterSweet! big hug Si eu va simpatizez foarte mult. kiss

9 răspunsuri:
| cosminbacau a răspuns:

De tine.

| Malvina24 a răspuns:

Nu as putea alege chiar una singura dar imi place de Brigaela, Bacemi, Ganduri Albe, Sol, Arthur, Vlad_bv, Katya, etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De mine.

| shtephie a răspuns:

De mine imi place happy Consider ca dau raspunsuri folositoare si inteligente:X
Ii ajut pe cei care au nevoie de un sfat cevawinking

| ButterflyWings a răspuns:

Cel mai mult imi place de Arthur pentru ca este un baiat de nota zece, care ii depaseste cu mult pe altii de varsta lui si e si foarte simpatic. kiss love struck Imi mai place de dragalasul si harciog, dar ei sunt mai in varsta. O apreciez pe Noname, Malvina, april, bebestrumf, Jessyka, Dany si inca multi multi altii; imi pare rau daca am uitat sa-i amintesc pe toti cei care merita...winking

| Bacemi a răspuns:

Mariana. Este o prezenta angelica in comunitatea noastra. In alta ordine de idei o voi si propune pentru Utilizatorul Anului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De Silvia.

| Scuturici explică:

Mia i-mi place de zuzulik1998, NOname, mr.& mrs. fox si mai multi.

NOname
| NOname a răspuns:

Multumesc, draga! kiss

Întrebări similare