| stillhartu a întrebat:

De ce plangem? Nu ma refer la motivele care fac omul sa planga. Care e legatura intre starea emotionala si plans? Care e explicatia stiintifica a plansului?

Răspuns Câştigător
| costi a răspuns:

Intuitiv, plangem ca sa descarcam o anumita incarcatura emotionala. culianu spune ca lpangem din frica, numai ca nu cred ca e numai atat. plansul e o supapa pentru chestii acumulate, sub presiune. uneori e o reactie eliberatoare, dupa ce ai realizat pozitia ta in legatura cu anumite evenimente trecute si ai inteles corect legaturile dintre ele. oricum ar fi, e de preferat plansul unei stari anxioase sau unei perioade depresivehappy

3 răspunsuri:
| kidulinha a răspuns:

Uf, era un banc rolling on the floor cam asa :
S-a dovedit ca exista o legatura stransa intre anus si ochi. Daca nu crezi, smulge-ti un fir de par din fund ( ca sa nu vb urat) sa vezi ca iti dau lacrimilerolling on the floor)
Insa nu stiu explicatia stiintifica a plansului desi daca cauti pe google cred ca vei gasi, mie mi-e prea lene blushing. O seara plakta in continuare:*Pupici.

| claudia94 a răspuns:

Dupa ce plangi, indiferent de motiv... te simti mai bine, nu? este o forma de descarcare psihica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai conteaza starea emotionala, in sensul ca daca esti fericit nu-ti vine sa plangi, ins daca esti melancolic/a, trist/a atunci simti nevoia sa te descarci.Pe mine una ma ajuta plansul si scrisul ca sa ma descarc si apoi ma simt mult mai bine sufletestehappy

Întrebări similare