| AlexDorinel a întrebat:

De ce romanii (nu toti) se lauda când au ceva anume?

În străinătate deși au bani lumea nu se lauda, își vede de treaba, se ajuta între ei.

21 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Nu toti si nu peste tot. Pe romani ii vezi ca esti in Ro dar flexari is peste tot.

| Catrice a răspuns:

Renunță la filme, înveți numa prostiihee hee

| Invictusman a răspuns:

Depinde, nu toți sunt prosti.
Pai unii au uitat de unde au plecat ca mâncau untura, sau umbra de pateu pe pâine, au dat de bani și ca să vezi, Voila!

| Hope1992 a răspuns:

Poate pentru ca in tara banii se fac mai greu si majoritatea au mentalitatea saracului.E o mare realizare sa iti achizitionezi ceva asa ca simti nevoia sa te lauzi. Alte popoare sunt mai relaxate si nivelul de trai este mai decent, de asta poate nu simt nevoia asa de tare sa epateze. Dar cum ti-a mai raspuns o persoana,"uscaciuni" sunt in toate "padurile".

| Lukasssz a răspuns:

Pentru ca traim in Romania big grin

| gabicoo a răspuns:

De neam prost ce sunt.

| SociopatuI a răspuns:

Tu compari prostii cu occidentul? nu degeaba aia au salariul mediu de mii de euro iar noi il avem de cateva sute de euro.

| MihaelaDart a răspuns:

Arata-mi tu un roman in strainatate care se ajuta intre ei laughing. Ma intreb cat stai sa te gandesti sa scrii o astfel de intrebare laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In strainatate oamenii sunt obisnuiti cu lucrurile scumpe, e ceva banal pentru ei si de aia nu simt nevoia sa se laude cu orice maruntis.
Romanii sunt mai "tarani" (NU TOTI) si simt nevoia sa se laude si cu sticla de Adria Cola pentru ca lor li se pare ceva wow orice maruntis banal pe care il apuca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai ură pe români? Nu există pădure fără uscături.Cum tu nu agreezi unele chestii la oameni să fi sigur că și tu la rândul tău ești insuportabil în ochii altora.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Poate că vor să se simtă apreciați pentru succesul lor. E ceva firesc, dacă nu se laudă in exces.

Zici "În străinătate deșii au bani lumea nu se lauda, își vede de treaba, se ajuta între ei"

Vorbești de lumea de dincolo, de cea cu îngeri?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici intrevine educatia, dar si nivelul satisfactiei vietii in general. Nu cred ca tine neaparat de nationalitate. Ca unele state sunt mai educate decat ro si au un grad de satisfactie al vietii mai ridicat e alta poveste happy Si cand zic nivelul satisfactiei vietii in general stiu ce zic. Tu daca esti fericit cu adevarat mergi la vecinu' sa-i zici cat de fericit esti tu? Aviz oamenilor care si posteaza 'fericirea' non-stop pe Facebook.

| Invictusman a răspuns:

Mie îmi pute a rasism întrebările tale legate de Romani rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Invictusman):

Eeeh, suntem intre noi aici. Nu trebuie sa ascundem mizeria sub pres laughing

| Invictusman a răspuns (pentru anonim_4396):

El cred ca se refera la gipsy nu la romani

| tonyc7 a răspuns:

Pentru ca ii caracterizeaza fudulia!winking Suntem probabil poporul cel mai fudul. happy

| Invictusman a răspuns (pentru gabicoo):

La ăștia ce se cred interlopi cred ca se refera, la valorile României care s-au bătut în aeroportul din Anglia de nici gaborii de frica nu au intervenit rolling on the floor

| Vasilicamosbatran a răspuns (pentru Catrice):

Renunta tu. el are dreptate

| Invictusman a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu îmi plac nici mie romanii și Țiganii, cam are dreptate Alex, Romanii și Țigani sunt prosti, nu toți dar o mare parte din ei.

| mgtow a răspuns:

Ciudati, eu ma laud singur prin ceea ce fac fara sa zic la altii. Lumea ma vede si isi da seama ce categorie de persoana sant

| Violleta2022 a răspuns:

Este specific prostului!

Chiar avem un proverb romanesc, care se potrivește ăstora:
"Prostul nu e prost destul, dacă nu e și fudul"