| Necunoscută a întrebat:

De ce ţara noastră se duce tot în jos? De ce întotdeauna depindem de ţări mai mari? ex: S. U. A; De la ce a început criza asta care ne afectează şi distruge pe toţi? De ce România nu e o ţară mai puternic dezvoltată? Resurse de subsol avem destule, sau... cel puţin aveam. Au venit străinii şi ni le-au cumpărat! De ce trebuie să fie totul aşa? Dacă mergi într-o ţară străină şi te întreabă cineva de unde eşti, iar tu îi spui că eşti din România, de ce te consideră inferior? De ce ţara noastră este reprezentată de ţigani? Am motiv să susţin lucrul ăsta: am văzut o emisiune în care un grup de turişti mergeau şi vizitau diferite ţări. Ei bine, când au ajuns în România, ghici ce au filmat?! Şatrele de ţigani! Chiar nu pricep, de ce nu putem fi mai buni?straight face

1 răspuns:
| imortal a răspuns:

Dupa moartea lu regretatu Ceausescu, toate sarlele Romaniei au "luat" sub semnatura toate bogatiile tarii, si ce au facut cu ele? le-au vandut, cui? acestor tari mai mari, nu mai avem utilitati, petrol, fructe, legume, cereale, toate acestea pe timpul lui regretatu le produceam pentru noi si pentru export, iar banii obtinuti intrau in constructia de blocuri, cladiri extra, infrastructura, modernizare(urma), pe cand acum producem numai pentru export, iar banii sunt dati la sefii mai mari, iar noi halim din import ce exportam (ca la prosti) asa am ajuns in situatia de criza, producem mult, primim pe minus(imprumut), avem zero. de ce avem o imagine asa patata? pentru ca suntem (am fost) prosti si am lasat minoritatile sa preia conducerea, in ce tara vezi minoritati cu un control mai mare asupra unei tari ca al tarii noastre? fara cuvinte sad