| _pink a întrebat:

De ce un barbat ar cere a treia sansa daca nu il intereseaza cu adevarat? Cum e cu femeile trofeu? O arati lumii dar nu vrei sa o tii? De ce nu dau barbatii explicatii? De ce se comporta ca niste idioti (unii)? (Nu vreau sa supar pe nimeni)

Răspuns Câştigător
| ATHOS a răspuns:

Sunt doar unii asa cum ii descrii tu!
Eu cred ca tu il cauti pe Fat Frumos pe care l-ai visat mereu, inalt, frumos, chipes, educat, civilizat, cult, tandru si dragastos, atent si manierat, elegant, cu un simt al familiei bine dezvoltat, care stie ce este acela respect, care are viata bazata pe principii, prieten si camarad, care stie cu adevarat ce vrea de la viata, apt sa te cucereasca si sa te faca fericita!
Cu siguranta, candva, il vei gasi.
Bafta!

2 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ei vor a treia sansa dar care e idioata care o acorda? Hai sa fim seriosi. Daca tu stii ca esti o femeie-trofeu ar trebui sa ai inteligenta necesara sa te rupi de acel anturaj deloc benefic si sa nu mai pozezi in victima

| snowflake a răspuns:

Vrea si a treia sansa, pentru ca este genul de barbat caruia nu ii place sa piardawinking.
daca ar pune el capat relatiei, poate ca nu ar cere-o nici pe a doua, deci inteleg ca TU esti cea care a spus STOP de fiecare data happy
imi permiti sa-ti spun ca tu esti slaba, deah? big grin