| Manugabi a întrebat:

De la ce varsta viata sociala devine mai puțin activa și prezenta?
Și de la ce varsta e în top?

5 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Nu e dupa varsta. Fiecare om e diferit. Sunt oameni la 70 de ani care vorbesc cu 5-10 oameni zilnic si sunt oameni la 20-25 care abia ies din casa. La fel sunt si vice versa. Viata sociala tine de comportament si de perceptia asupra mediului inconjurator. nu e ceva ce poate fi definit de varsta.

| angel6lust a răspuns:

Nu știu, depinde de la om la om. Unii sunt singuri în tinerețe dar înconjurați de prieteni mai târziu pe parcurs. Dar în cele mai multe cazuri este invers la ceea ce am spus eu.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Nu ai vrea sa elaborezi putin daca se poate?

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Cred ca nu mai astept raspunsul tau. big grin Salut Manu (Emanuel, ma gandesc - corecteaza-ma daca gresesc).
Viata sociala se termina atunci cand noi insine ne dorim sa se termine. Poti sa ai 70 de ani si sa arati de nota zece, ingrijit si ca un gentleman sa ceri acordul unor tineri de a te aseza la masa cu ei. Se pot dezvolta o multime de discutii si prietenii frumoase. Eu in afara de faptul ca am ani peste mine, tot tanar, glumet si pus pe sotii ma simt. Live your life to the fullest man! Daca viata ar fi un joc pe consola sau PC cu: "Game Over" "Do you want to replay?" ar fi minunat. Din pcatae viata are doar un singur sens... inainte. Cu amintiri frumoase, cu dureri, cu suferinte din dragoste, dar merge doar inainte. Viata sociala nu se termina doar pentru faptul ca nu mai ai 20 de ani, nu mai ai pielea intinsa pe fata si parul bogat. Ajungi sa ai riduri. Parul lung se transforma poate in chelie, dar felul tau de a fi, experienta cumulata, care iti contureaza minunat carcaterul, raman si te edifica. Iti asigura acel loc numai al tau pe care unii il vor aprecia, altii nu. Dar target-ul tau nu este sa te faci placut tuturora. Trebuie sa fii tu, unic, incomparabil si prezent. Stii, suntem (ca oameni) ca niste fire de nisip. Dar avem nevoie de toate firele de nisip pentru a construi o plaja intreaga, un fund de ocean. Top-ul vasrtei sociale nu exista. Tu decizi cand vrei sa te retragi intr-o camaruta sumbra si in gandurile tale. Dar tot tu decizi ca viata este doar una si nu exista "game over/replay". Bucura-te de fiecare moment, traieste-l, lasa in urma ceva si fii fericit. Numai bine si...bafta! Funda? big grin

| 9PM a răspuns:

Top vârsta 18-40, mai puțin activa cam după 45 dar depinde nu e o regulă, unii și la 45-50 au viața activa. Dar de la 50 se cam termina.