anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De unde izvoraste din voi ura, inversunarea? Multi chiar recunosc ca au o problema cu aceste 'izbucniri' de violenta si ura. de ce? De ce nu va calmati, va rugati, va relaxati, etc?

Habar nu am cine sunteti, nu sunt de la SRI, deci puteti raspunde sincer, ca nu am ce rau sa va fac. Vreu sa vad ce pareri si puncte de vedere exista.

12 răspunsuri:
| Morenna10 a răspuns:

De obicei ma enervez cand vad ce minte scurta au unii

| anonim_4396 explică (pentru Morenna10):

O sa mori tanara asa la cati idioti sunt, ar trebui sa fii mereu cu nervi in "floare".

| Morenna10 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cam asa e happy

| RAY a răspuns:

Te consumi prea mult pentru ceva virtual serios, nici macar nu cunosti pe nimeni nici ei pe tine, te enerveaza cineva exista ignore, eu unu nu urasc nimic decat ipocrizia umana

| T0T a răspuns:

Eu sunt un tip extrem de calm. Dar e buna si ura. Te ajuta sa treci peste niste lucruri.

| AirănMeidăn a răspuns (pentru T0T):

Pai, ma urasti?

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

De la foarte multe aspecte ale vietii. Poti trai niste experiente de asa natura incat numai cu ura sa mai ramai... Unele lucruri nu se uita niciodata, altele nu se iarta s.a.m.d.

| MaliciousDeath a răspuns:

Cu ura nu cred ca am asa mari probleme, dar am uneori niste izbucniri violente destul de aiurea.Si e destul de ironic avand in vedere ca mai mult de 90% dintre persoanele care ma "cunosc" m-ar caracteriza drept o persoana linistita.Probabil e din cauza ca nu pot sa ma exteriorizez.

| Zaygon a răspuns:

Ura... in general sunt o persoana calma dar ajung sa urasc pe cineva daca isi bate joc de mine indiferent de modul in care face acest lucru. Si cand rabufnesc fac urat si strig la toti din jur indiferent ca imi este prieten sau nu sau chiar la parinti. Urasc prostia si prostii care incearca sa domine si cum a mai scris cineva urasc mintiile scurte si inapoiate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"De unde izvoraste din voi ura, inversunarea?" din trairile /viata care ai avut-o. unul care o duce rau tot timpul o sa ii fie ciuda pe ala care o duce bine. te intrebi mereu "eu de ce am dus-o asa si ala altfel" si de acolo incepe ura. si cu timpul daca nu stii sa te controlezi incep si acele "iesiri de violenta".
"De ce nu va calmati" laughing ce usor e sa vorbesti cand nu stii ceva.

| Mayar a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca te porti rau, daca injuri, daca bati, nu o duci deloc mai bine, deci nu vad care-i faza, practic.

| anonim_4396 explică (pentru Mayar):

Pai atunci scrie sa inteleaga lumea. una e sa tii in tine si sa "izbucnesti" si una e sa fii un dobitoc crescut in padure.