Deci daca pun o mobila in padure unde nu circula oameni, se mai pune prafu pe ea
?
Alea sunt fire de praaaf, așa se numesc. Scamele, normal și logic, sunt acele mici chestiuțe, care se desprind de pe haine.
De exemplu, de pe hainele din lână, melană, dar chiar și de pe restul( bumbac etc ). "Scamele" de praf, dacă așa vrei să le numești, se formează din praful care nu e șters de o perioadă lungă de timp; ca atunci când praful se observă într-un strat destul de gros pe diferite suprafețe.
Acum înțelegi?
Cica praful e format din praful nesters de o perioada lunga de timp
... bine fie asa cum zici tu...
Doamne, eu îți explic mot-a-mot și tu tot nu înțelegi?! Treaba ta.Nu știu cum pricepi tu. Câți 10 ani ai?!
Ai zis: *"Scamele" de praf, dacă așa vrei să le numești, se formează din praful care nu e șters de o perioadă lungă de timp.* Deci scamele de praf care e prafu in sine vine de la praful nesters
, e ca si cum ai zice ca balegarul vine de la o gramada de balegar. Eu vreau sa stiu cine il produce, de unde apare, nu de unde face parte sau ce puii mei incerci tu acolo sa spui.
Păi după cum vezi, am SCRIS cuvântul SCAME cu GHILIMELE, bre :> și având în vedere că
eu știu că, scamele, sunt cu totul altceva, am zis "scame" de praf ca și când aș zice pânză de păianjen;). Deci, pentru mine și din câte știu eu, cuvântul "SCAME" are DOUĂ înțelesuri!
Și dacă eu nu te-am lămurit, îl las pe el: https://www.google.ro/
Baftă!
anonim_4396 întreabă: