| codirăutź a întrebat:

Deci am avut o trauma am asistat unde un coleg l a batut pe altul si era mult blood si am ramas șocat si din subconstient mi-a ramas ideea ca o sa ajung in iad pentru ca nu am facut nimic, sunt ateu dar a ramas din subcobstient asta, in afara de psiholog mai avetinideea cum sa elimin teama de iad? Normal in biblie zice ca orice om poate fi iertat daca are si fapte bune eu sunt om bun ajut fara sa cer nimic in schimb dar sunt ateu sau ma rog ateu agnostic

2 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Ce ateu ești tu, că pare că ești mai religios decât mulți creștini?
În situații când cineva e rănit, în pericol, agresat prin diverse forme, normal e să încerci să aplanezi situația. Dacă îți e frică, poți (amenința că) suna la poliție, cere ajutor celorlalți, filma și atrage atenția vinovatului că vor exista astfel probe împotriva lui, căuta un paznic sau un lucrător dacă ești într-o clădire publică.

| codirăutź explică (pentru J0B0MAT):

Mi a ramas in subconstient asa mi-a zis la psiholog de cand am atacuri de oanica a aparut, nu intelegi ateu agnostic, adica cred ca sunt sanse foarte mici ca sa existe o divinitate dar sunt, dar unaubte de atacuri de panica nu aveam nimic