| Alexia87991 a întrebat:

Deci am de ales între două locuri de muncă, la cules de capsuni 1600€ pe lună, stai singur în cameră dar ai baie si bucătărie la comun sau la abator 2.300€ pe lună dar ai colegă de cameră si baia și bucătăria doar ale noastre, nu știu ce să aleg.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Te duci acolo pentru bani, de ce te ai duce pentru bani mai putini?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu e nici o alegere!
Te duci la muncă pentru bani, alegi opțiunea plătită cel mai bine.
Cazarea oferită de ei nu e obligatorie (ar fi suspect daca este).
Îți poți căuta chirie împreună cu cineva și aveți fiecare camera ei. Vezi și tu cât costă o chirie în zona aia.
Munca la căpșuni e sezonieră, pe când la abator e permanenta.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Chestia e in felul urmator :
daca mergi la munca cu scopul de a face bani, du-te la abator ca pierzi 700euro. (binenteles daca faci fața la abatoare)
daca mergi la munca dar vrei sa mai si traiesti perioada asta du-te la capsuni (apoi stai acasa linistita singura...)

Citeste aici :
+ un mic pont :
iti iei tu chirie de 700(diferenta de salariu ) euro si te duci la abator si ai camera bucatarie si baie proprie?(nu ai varianta cu toate 3 )

| Solane a răspuns:

E atat de simplu! Bani mai putini si baia la comun versus bani mai multi si baia proprie. Oare ce as alege? Nu prea cred ca in prima varianta vei fi singura in camera. Dar si asa, tot merita sa stai cu o colega, sai baia numai a voatra (nu 40-50) si sa iei 2300 €/luna.

Întrebări recente