anonim_4396
| Anonim întreabă:

Deci, chiar acum când postez asta e 15 aprilie, ora 00:53, eu unul ma plictisesc de mor și toți trădătorii de prieteni ai mei dorm, da' eu nu pot dormi ptc încă nu s-au așezat astrele.
Nu stiu, caut persoane cu care sa omor timpul, deci am 15 ani, i mean, nu mai am chiar asa mult și fac 16, 1'58 și sunt băiat mna, cineva care e în aceeași dilema ca mine?
Nu stiu, facem schimb de snap și omoram timpul acolo.
Btw, dacă conținutul asta ți se pare deranjant sau crezi ca n-are ce cauta aici, aia e, nu-l privi... E O TARA LIBERA, FAC CE VREAU aproape, pup:*
(încă ceva, am avut o dilema în ce categorie sa-l pun, ca mna, în ce categorie ar trebui sa pun prostiile la care ma gândesc? Da' pana învăț am lăsat asa, pup din nou)

2 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Orice om normal care nu are un job de noapte doarme noaptea.MAI ales pentru un adolescent!
Normal ca e tara libera si poti face ce vrei( in limitele si spiritul legii)
DACA in timpul zilei vei avea sufiicente activitati (sport. ajuatat parintii, iesiri cu prietenii ) seara vei obosit si adormi cand trebuie.
Bineinteles nu din prima, trebuie sa te autoeduci.
E o prostie sa nu dormi noaptea si sa fii suparat pe prieteni care nu empatizeaza cu tine!

| KanjiKun a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Îți înțeleg punctul de vedere, și sunt de acord cu majoritatea din ce ai spus, însă în legătură cu prietenii mei, eu nu dau vina pe nimeni, am vrut ca, întrebarea sa aibă mai mult hipe, și da, legat de chestiile pe care le poți face în timpul zilei și restul, da, în mare parte ai dreptate, însă cred ca în vremuri ca acestea nu le poți face sau eventual nici nu ai ocazia (din diferite puncte de vedere). Dar da, e puțin weird sa caut pe site ul asta persoane cu care sa vorbesc cât de cât, tpp:*