| Topsfaturi a întrebat:

Deci eu am relatie da tipu asta imi tot cere cadouri, bani de motorina etc????Si inapoi nimic…
Dar problema e ca eu deja le am spus la ai mei ca suntem impreuna, deja stabilisem ca facem Craciunul impreuna etc.
????dar sincer eu nu mai vreau nimic
Plus ca in fosta mea relatie era fix invers???? Asa, siiiii fostul meu ma tot cauta
Ne am despartit acum un an(am stat 2 ani cu el) si ma suna cu privat in fiecare zi si nu stiu mai bine as accepta sa ne impacam ….????Ce naiba stau cu asta sa-i dau eu bani
Vai de capu lui sincer
Gen "n am bani sa vin sa ne vedem, daca mi dai tu iesim"
"Ce mi cumperi de craciun? dar de ziua mea?"
"Ziiii si tu planuri ceva sa facem bani"
Eu m-am saturat de discutiile astea ZILNICE.????????????????faza e ca i am cumparat deja cadoul si nu i l as mai da ca nu merita???? Ce fac? Il dau si ma despart? raman cu el? ma cert cu el rau? nu il dau si le vand?

6 răspunsuri:
| Topsfaturi explică:

Update i-am spus ca nu mai vreau nimic si a zis "ok te las"
E foarte bine, acum pot vinde cadoul mai scump?

| ShaOfHatred a răspuns (pentru Topsfaturi):

Păi poți să faci acum ce vrei cu cadoul rămas. Vinde-l, dă-l mai departe, ce vrei tu. E bine oricum că ai scăpat de așa atârnător tbh.
Also, fostul tău e un dubios obsedat. Cum măi să te sune cu privat în fiecare zi după ce v-ați despărțit? (((((((=
Nu te împăca cu el, că ajungi din lac în puț. Mai bine îți vezi de viața ta, da-i la o parte persoanele astea toxice și dacă chiar vrei relație, caută o altă persoană. Una să te respecte și să te iubească, nu să-ți ceară bani de motorină.
Griji de tine și de corpul tău

| Topsfaturi explică (pentru ShaOfHatred):

Multumesc!

| PureceOvidiu a răspuns:

Bună.
Ai Instagram sa discutam in privat? aici nu pot sa-ti dau mesaj

| StoicAnalysis a răspuns:

Adica vrei sa spui ca te-ai cuplat cu un pomanagiu.
In fine, daca chiar te-ai saturat de el si ai un sentiment de repulsie atunci cand auzi de el, de ce nu te desparti?

| SkandallKamataru a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Pentru ca femeile traiesc din emotii negative mai mult sau mai putin laughing Emotiile lor sunt total opuse logicii tale, ele vor sa aiba fun, experiente placute cu tine, sa le faci sa rada si sa se simta bine DA, dar dupa asta ce starneste cu adevarat atractia e frica de a te pierde, faptul ca esti foarte putin disponibil, faptul ca nu prea te intereseaza de ea. Indiferenta e cea mai puternica arma.

Fata asta chit ca il uraste, il si iubeste pe fraieru ala pentru ca de-aia se enerveaza si face atatea crize, o femeie cand reactioneaza asa inseamna ca ii pasa, in momentul cand tace si nu mai spune nimic atunci e nasol si se retrage cu adevarat.
Women chase fun, turmoil and drama laughing rolling on the floor