Vad că le tii partea dobitocilor! Doar mă văd cei din zona că sunt crispat,agitat,panicat,că tremur! Cine naiba mă ține așa la munca? Tu te-ai duce așa la munca sa râdă toți de tine?
Agorafobie am chiar, și e mult mai rea decât anxietatea! Am avut probleme cu niste cocalari,probleme serioase,și cu prieteni și bullying,si pierderea mamei! Lucram eu daca eram bine! Le-am zis ca nu muncesc nu știu care îi problema lor! Unii sunt traumatizați că eu am bani și nu muncesc, mor de invidie! Sunt numai bârfitori, numai nesimțiți! Mi scârbă de unii oameni! E treabă mea ce fac cu viața mea! Pai, multi romani sunt comuniști. Tu nu ești român? Sunteți primitivi! Eu cunosc multi oameni ce muncesc și fac de alea nasoale, afaceri dubioase! Eu care nu fur, nu bârfesc pe nimeni de rău, stau liniștit vad că sunt și denigrat și bârfit din toate direcțiile și nu mă refer la întrebarea "muncești"?
Între voi și țigani nu e de trăit vad!
Salut 9pm! Si pe mine ma enerveaza la maxim chestia aceasta mai ales si eu sufar de anxietate pe langa ca mai am probleme cu nervul sciatic o gramada de tratamente si masaje si niciun rezultat, sunt timid/rusinos si nu ma descurc de loc sub stres sau inconjurat si privit de oameni am incercat cateva joburi supermarket/magazin de haine, pana si ca dispecer am incercat dar nu am reusit si de fiecare data am sfarsit dat afara
mereu cand sunt intrebat incep sa ma simt prost de incapabilitatea mea asa ca am inceput sa ii ignor cel mai simplu lucru facut vreodata
Sociala si de separare uneori si mutism selectiv ma chinui sa vorbesc in situatii specifice, din cauza sciaticului nu pot face mult efort fizic de ex stau dupa vreo 2 sau 3 ore de munca continua ma ia durerea de mijloc, nu mai pot sta drept ma inlclin in stanga si asa merg/fac treaba si nu mai pot cara, daca ma fortez mai mult nu mai pot sta in picioare si nici sa stau intr o pozitie dreapta culcat in pat, pe scaun etc
Îmi pare rău sincer de situația ta. Ai incercat sa faci fizioterapie? Daca ești grăsuț deși nu cred ar ajuta sa slăbești mult. Vad că ai destule și tu. Tocmai noi ăștia cu bun simt suntem bolnavi! Parca și mutismul e o anxietate, dar mai atipica. Dacă muncești în situații de genul ai tot respectul meu. Nu te simți marginalizat?
Am incercat si fizoterapie si nu a ajutat cu mai nimic nici nu sunt grasut, adeseori ma simt neputincios si descurajat, urat e faptul ca eu sunt o persoana generoasa mereu ofer ajutor celor care au nevoie, am si uitat de cate ori am oferit bani pentru mancare, taxiu, necesitati nevoiasilor sau de cate ori am ajutat cu carat cumparaturi, bagaje pentru cei ce nu puteau s o faca, am mers o data si 2km cu o butelie in spate dus-intors, sa ajut o vecina sa o incarce ca nu putea singura si numai eu imi aduc aminte cate babe am ajutat sa duca sacosi acasa cand bagau fraza "ajuta ma si pe mine neica ca nu stau departe doar la cetava statii de autobuz" si mergeam cu ele juma de oras, si asa in continuare am facut prea multe sa mi aduc aminte de toate situatiile, sunt si docil, modest nu ma consider mai presus fata de nimeni chiar robotic as putea spune, daca mi dai o comanda o execut nu ma plang, nu comentez sau altceva, mereu fac ceea ce mi se spune sa fac dar daca ma lasi de capul meu fara instructiuni ma pierd si ma demoralizez.Momentan imi caut ceva job office type sau din spate unde nu mai am constrangeri de la clienti sau alti colegi, la un moment dat am facut si drop shipping pe Facebook cu haine dar in ultimul timp nu a mai mers si am ramas cu foarte multa marfa nevanduta.
Incerc din toate puterile sa mi gasesc ceva mai convenabil dar mai nimeni nu e dispus sa ajute cu un sfat pentru un post mai bine platit, vad lume care se lauda cu salariul lor dar daca ii intreb niciunul nu e dispus sa ofere informatii in legatura cu asta. Nu am prieteni nici familie care sa mi ofere ajutor. Asa ca da sunt marginalizat si fara speranta dar exista o vorba "Candva va rasari si soarele pe strada mea" de abia astept sa se intample.
SaraBoss15 întreabă:
Neagracaceara întreabă: