Amuzant. Daca e asa, atunci sa condamnam si deratizatorii, agricultorii care stropesc via, taietorii de lemne, si multi altii.
Doar un gunoi uman ar putea afirma așa ceva, DAR consider ca daca un măcelar chinez ar tăia o pisică, câine e atunci sunt convins ca toți am vrea asta, in concluzie suntem niște ipocriți, cum naiba de am apărut noi, cum naiba de nu dispărem
Da, corect.
Dar, daca ești sincer, pune acolo la profil masculin, minciuna e păcat
Nu crezi că ar trebui schimbat și pseudonimul in numele real?
Nu toate minciunile sunt păcate.
Există minciuni care te afectează și altele care nu te afectează, doar cele care te afectează trebuie considerate păcate.
Dacă ar fi să tragem mai mult șireturile şi sã le incurcam, mintim întotdeauna ca „Suntem bine" sau „Am citit politica de confidențialitate Google".
In fine, am pus ca nu am niciun gen.
Nu sunt de acord, ca atunci cand fac cartofi prajiti si prajesc ceafa de porc, ce buna e cu mujdei, mmmm.
Sau copanele de pui.
OctavianDanielMaria este extrem de ignorant si are o gandire infantila, asa ca spune lucruri aberante mereu, nu are rost sa iti bati capul cu ce spune el. El cauta sa combata crestinismul, dar ridica niste argumente ridicole, asa ca, are efectul invers. Nu este ateu, ci satanist, orientarea Joy Of Satan. Sper ca si-a achitat cei 400 de dolari! De asta si tot insista pe sintagma ''zeul iudeu''; ca si aproape orice looser, si ca toti cei de la Joy Of Satan, este nazist.
De obicei pe TPU îmi supraîncarc mintea, dar cu el este floare la ureche.
E frustrat pe viata lui, de aceea se descarca pe Dumnezeu.
"Vazusi cum te facui la faza cu animalele mai putine decat oamenii? "
Înțeleg că, dacă nu îți mai răspund la întrebare, înseamnă că m-ai făcut, nu?
Ceva in genul asta.
Ai putea nici sa nu ii raspunzi; do not feed the troll. Oricum nu ai ce discuta cu prostanul ala.
Nu spune asta, pentru că poți învăța lucruri de la un prost.
Da, poti invata mult despre prostie urmarindu-i activitatea, ce e drept.
Întreabă utilizatorul respectiv dacă a mâncat carne în viața lui.
Pentru că altfel, e complice la crimă.
L-am întrebat acum câteva zile, dar nu a recunoscut că este complice.
Mi-a mai spus că îi place foarte mult carnea, salivează când o vede. ))
Poate consumă carne fără să ucidă.
Era un banc.
Gheorghe se duce în vizită la Ion. Când intră în curte, vede porcul lui Ion care avea un picior de lemn.
Intrigat, îl întreabă pe Ion :
- Mă Ioane, de ce porcul tău are un picior de lemn?
- No, da' voiai să tai tot porcul, doar pentru o farfurie de piftie?
Așa că "explicații" se pot găsi în orice situație.
Nu, bineînțeles că nu, de aceea pășiți încă pe insecte.
Curious2 întreabă: