| Superior a întrebat:

Doar mie mi se pare ca pretul unor produse uneori iti da impresia ca ar fi fost puse de un prost? De exemplu un HDD de 1TB e 250 lei, cam pe acolo. Un HDD de 500GB e 210 lei. Diferenta e de 40 de lei, cand are capacitatea mai mica de 2x. Nu inteleg... mi-am adus de Craciun aminte ca am vazut la Altex un XBOX One 1TB la 1200 lei,si mai era un XBOX One, tot de 1TB, care avea si 2 jocuri incluse in pachet si costa 899 lei. Cine ar cumpara varianta de 1200 lei cand la 899 lei e aceeasi consola, si are si un bonus pe langa asta?

8 răspunsuri:
| Superior explică:

"mi-am adus aminte de Craciun ca am vazut" (multumiti "Zeii gramaticii)?"

| tehno125482 a răspuns:

Oameni care vor sa se laude ca au multi bani!

| WaterDrop a răspuns:

Diferenta de pret provine din marca produsului + configuratia si calitatea componentelor.Toate se numesc hdd`uri de exemplu insa difera vitezele de transfer si capacitatea lor. de aici si diferenta preturilor.

| RAY a răspuns:

Eu am dat 850 de ron pe 500 de gb de ssd, dar diferenta e foarte mare, copiez un fisier cu 500, 600 mb per secunda, gta 5 60 de gb instalat in 5 minute, banii fac diferenta man

| Superior explică (pentru RAY):

Puneam problema de HDD, nu si SSD-uri. (app, gta v in 5 minute instalat pe SSD? imposibil, si eu am incercat sa-l pun pe SSD dar tot o ora a durat instalarea).

| RAY a răspuns (pentru Superior):

Nu stiu ce ssd ai tu dar eu am de la Samsung si in 5 minute a instalat 60 de gb, ala nu era ssd hardul meu normal instaleaza gta 5 in 40 de minute, tot hard e ori ca e ssd sau hard fac acelasi lucru diferenta e ca ssd nu e mecanic doar se numeste hard ssd, exista hard de 5400 rpm vs hard pe 7200 rpm tot harduri sunt ambele

| Superior explică (pentru RAY):

Am un AMD Radeon de 240GB. Diferenta dintre HDD si SSD e ca pe HDD datele sunt salvate pe disc, pe SSD sunt salvate in memorii flash, ca la USB.

| RAY a răspuns (pentru Superior):

Http://ssd.userbenchmark.com/......7vsm134613

al meu e cu 56% ma rapid, dar si asa nu are cum o ora sa tina instalarea la gta 5