Şi sunt numai o mică parte cele enumerate de tine. Mai adaugă şi faptul că suprafeţe uriaşe de pământ au fost subvenţionate fiind de fapt nişte pârloage, în acte aparţinând unor potentaţi ai vremii. Achiziţiile de aparatură medicală făcute de spitale pe sume uriaşe şi care ulterior au umplut beciurile şi centrele de achiziţii fier vechi, asta în timp ce pacienţii erau sfătuiţi ca pe lângă şpaga obligatorie să cumpere şi cele necesare actului medical. Era scandal mare cu Videanu şi faptul că le înlocuia pe cele vechi, acum lucrurile s-au îndreptat : Oprescu mai adaugă încă un rând la cele deja existente.
Sunt atâtea încât am avea ce scrie până mâine, şi asta numai din ce a ajuns la urechea noastră. Au distrus economia, au distrus industria, au distrus totul. Până şi fabricile şi uzinele care mergeau bine au avut toată grija să le falimenteze.
@xena Aici nu mai e vorba în primul rând de stat ci de noi ca oameni. Statul nu ar fi putut face măgăriile acestea decât în cazul în care ar fi fost dictatură. Noi suntem cei vinovaţi, noi trebuie să suportăm consecinţele şi eventuala posibilitate de răscumpărare îndreptând lucrurile pe ultima sută de metrii.
Sunt două variante : ori strângem cu toţii cureaua, ori luăm înapoi ce s-a furat (mai puţin probabil ) în rest nu e decât posibilitatea haosului.
Pai daca statul da dovada de o asemenea "corectitudine" m-ar mira ca romanii sa fie oameni cinstiti, deci au luat masurile de rigoare. in romania cred ca asta e deviza: nu ai? nu iti da nimeni? nu muncesti? fura frate! si nu fac asta numai in romania peste tot. in romania sunt mai putini hoti pentru ca de cand am intrat in UE s-au dus la furat in alte tari
(ca sa ne cunoasca toata europa ce fel de oameni suntem)si pot veni turistii linistiti sa viziteze romania tara foarte frumoasa din acest punct de vedere ca isi gasesc linistiti masina in parcare. Tara noastra este o tara de hoti, corupti etc incepand de la presedinte pana la ultimul om se da spaga peste tot(pana si cand te duci la wc public altfel nu pupi hartie)si crestem cu ideea asta cat despre strazi cand mergi in masina stai cu genunchii la gura din cauza gropilor dar se lucreaza mereu, faci coada de 2 ore pentru ca se lucreaza, foarte muncitori romanii si cand au terminat strada arata mai rau decat era asta e politica noastra munca multa si de proasta calitate pe putini bani.Si hai sa fim seriosi cati dintre locuitorii romaniei sunt nemultumiti? TOTI cati dintre ei au facut ceva? nimeni de ce? pentru ca sunt sado-maso si le place tortura asta? probabil, pentru ca sunt ignoranti si habar nu au sa scrie, sa citeasca mare parte dar merg la vot pentru ca stiu sa deseneze, pentru ca le place sa isi planga de mila la fiecare colt.
CrucifiedCountess întreabă: