| emilie_8883 a întrebat:

Dupa voi acest 'dumnezeu' exista?=]

Răspuns Câştigător
| ღÐeeaĠoneČrazyღ a răspuns:

Salut! In ziua de azi, mi'e greu sa cred ca exista un Dumnezeu, pentru ca daca exista nu'mi lua tatal acum 2 luni jumate, il lasa cu mine ca sa'mi fie alaturi pentru ca sincer imi lipseste enorm de mult, se spune ca Dumnezeu ne vrea binele, dar eu nu vad nici un bine in faptul ca mi; a luat tatal la doar 47 de ani! Succes

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Sa inteleg ca ai pus Dumnezeu in ghilimele, ai scris cu litera mica si ai pus jumatate de emoticon pentru a-ti exprima necredinta?
Daca e sa ne referim la tot poporul Dumnezeu exista intr-un singur loc unde nu a plecat de ceva timp si anume in sufletele oamenilor.Deci practic, nu ai cum sa demonstrezi ca nu exista.De ce? Pentru ca Dumnezeu este un sentiment, nu un conducator

| baru a răspuns:

Sall. Exista, un intreg care ne conduce. Nu putem sti, daca este mai stiu eu cine, dar o putere exista, care se joaca cu noi. Dreptate nici nu se poate pune problema. Pa

| Prajitură a răspuns:

Atunci cand iti e greu, te intrebi daca exista si cand iti e bine nu iti mai pasa. Stiti cum se zice, Dumnezeu te provoaca la greutati ca sa vada daca ti-ai pierdut credinta. si din pacate, multi si-o pierd cand le e greu, Desi tocmai atunci ar trebui sa fie credinta mai mare happy

| thereforyou a răspuns:

laughing Cand ii vad pe credinciosii astia fanatici " DA! EXISTA! CUM SA NU EXISTE?!?!?!?!". Ei traiesc dupa citatul din biblie " Crede si nu cerceta ". Daca alegi sa crezi, trebuie sa crezi, nu trebuie sa te gandesti deloc logic, trebuie doar sa vezi inainte, sa crezi orice poveste din biblie necontand ca e SF 100%.

| justmeesb a răspuns:

DA! Cu siguranta exista, numai sa ridici ochii din calculator si vezi o multime de dovezi iar prima esti TU si omenirea in general! Nu-s bisericoasa dar in D-zeu cred!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa mine, adica cum dupa mine? la mine estem Alah bre

| AndreiAdrian894 a răspuns:

Avand in vedere atatea religii si toate false din punct de vedere stiintific, e clar ca nu exista dzeu.Dar tineti-va bine pentru ca fanaticii credinciosi au inceput sa falsifice religiile si sa foloseasca stiinta ca sa convinga masele populare ca exista dzeu folosind doar inventia nascocirea cum ca ar exista un Creator.Nebunia e mare.

| AndreiAdrian012 a răspuns:

CAZULtongueroblema e ca intreaga societate fiind calaistica psihopatica depinde de acea tinta de acel tap ispasitor de acel
sarpe biblic ko inscenat perpetuat ilegal si au beneficiat toti psihopatii calaii de inventiile altora care si aceia au luat din
bogatiile planetei dar trecem cu vederea daca le-au prelucrat fabricat ca inventatori.Ideea e ca acel sarpe are ceva avere
cat de cat minima dar nu ii convine ca unii s-au imbogatit si nu au nicio inventie sau prea putine si il umilesc, se uita la el
si profita de el! Sigur ca acel sarpe ko inscenat a luat-o un pic razna sau nu avand in vedere umilintele si transmisiunile pe
tot globul, cerand bani cat cei mai bogati pentru ca profita de el.Acesta este cazul si l-au scos autoritatile medicii
schizofrenic cronic paranoid si il platesc prea putin avand in vedere situatia cazul social grav, practic toti se folosesc de el
ca tap ispasitor, iar unii smecheri chiar s-au imbogatit profitand de aceasta unire a calailor a psihopatilor.Nu stiu cum se
poate face o echitatie intre victima si calai ori psihopati.Problema e ca psihopatii calaii sunt diferiti dar orbiti de rautate
de ura nu se ataca intre ei! O exista vreun Creator Creatoare Dumnezeu ori dzeu?
CONDUCEREA: Conducerea nepacatosului necalau si a omului pacatos de exceptie:construirea de spitale farmacii
hipermarcheturi fabrici blocuri de locuinte decenta normalitate pace iubire rai manastiri.Evitarea constructiei de case vile
pentru ca sunt probleme cu spatiul acoperisul inundatii canicula. Evitarea constructiilor de biserici pentru ca Dumnezeu nu
exista dar manastiri pentru amarati nepacatosi da. evitarea machiajelor a culorilor stridente psihopatice si a incaltamintei
perverse gen pantofi cu toc.ingrijirea taiere unghii corect spalat.de preferat sa fim bruneti cu pielea alba.venit ratii egale
dupa gust.va M.
DZEU NU EXISTA: TOTUL ESTE ALFA SI OMEGA,ADICA MULTE VARIANTE,POATE TOATE SAU
NU,IDEEA E CA DZEU NU EXISTA PT CA EXISTA ATATEA GALAXII,PLANETE,FLORI,ANIMALE DE
COMPANIE,SINUCIGASI AMARATI,CRIMINALI,PIETRE CAZATOARE,STELE ALBE SI COLORATE
CHIAR ROSII NECAZATOARE,BURUIENI,OTRAVURI,PLANTE BINEFACATOARE,CONDUCATORI
BUNI,OI RATACITE,PURI SFINTI, CRISTOSI ISUSI, PATERNI..PRIETENESTI AMICALI,NORMALI BUNI
DE EXCEPTIE,EVOLUTIA DIN PRIMATE,DINOZAURII,MORTILE LA NASTERE,BIBLIA FALSA DIN
PUNCT DE VEDERE STIINTIFIC SPRE EXEMPLU FACEREA,ATATEA
RELIGII,POLITEISM, MONOTEISM, INVIDIA NEPUTINTA DE PE NEGATIV:CAIN SI ABEL..ETC..VA M.
BANI LA BUGET: Cu tot respectul stimate domn conducator, dar bani la buget se pot strange de
la cei prea bogati cu bani prea multi care depasesc ca avere 100000-200000 euro sau dolari in
proprietati, masini si conturi, le puteti confisca averile sau pune taxe mari si impozite si pe
salariile si pensiile ce depasesc 8000 lei ron lunar! Unii sunt prea bogati si se mai si aranjeaza ca
printi,printese!
BANI LA BUGET: Stimate domn conducator, va multumim pentru faptul ca nu ati mai micsorat pensiile si salariile, dar
indemnizatiile pentru handicapati sunt batjocoritoare umilitoare prea mici si chiar pensiile si salariile si cunoasteti cazul
sarpelui biblic perpetuat ko inscenat pe care il folositi cu totii ca tap ispasitor si il vedeti non-stop dar uitati sa il
platiti.Sigur ca ati fi meritat sa faceti inchisoare puscarie pentru dominus sau dominari dar e imposibil pentru ca dvs voi
conduceti planeta pamant.Nu puteti sa faceti salariul, pensia minima si indemnizatiile pentru handicapati de minimum 8000
lei si sa luati de la cei care depasesc aceasta suma lunara? Si averile care depasesc 100000-200000 euro sau dolari
confiscate?

| AndreiAdrian896 a răspuns:

Dzeu nu exista: totul este alfa si omega,adica multe variante,poate toate sau
nu,ideea e ca dzeu nu exista pentru ca exista atatea galaxii,planete,flori,animale de
companie,sinucigasi amarati,criminali,pietre cazatoare,stele albe si colorate
chiar rosii necazatoare,buruieni,otravuri,plante binefacatoare, conducatori
buni, oi ratacite, puri sfinti, cristosi isusi, paterni..prietenesti amicali,normali buni
de exceptie,evolutia din primate,dinozaurii,mortile la nastere, biblia falsa din
punct de vedere stiintific spre exemplu facerea, atatea
religii, politeism, monoteism, invidia neputinta de pe negativ:cain si abel..etc..va m.

Întrebări similare