| mauitlaseriale2014 a întrebat:

Echipamentul scafandrilor oare e asa de bun? Cat de bun sa si fie in fata unui rechin? Oare oamenii aia un psihic atat de puternic incat sa nu aiba teama? Oare sunt psihopati o buna parte din ei care intra? In mod normal un mod care nu are treaba de rechin cel mai probabil are psihopatie ori are caracterul foarte puternic si gen nu e asta frica lui de baza.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Esti testat fizic si psihic inainte sa te faci scafandru, si daca ai fobii (frica de apa sau adanc), sau probleme psihice nu ajungi nici macar sa fii acceptat la cursul de scafandri, dapai sa ajungi pe fundul apei.
Intrebarea ta nu face nici un sens in acest caz, ca nu- ajunge nimeni scafandru, daca are frica de orice ar fi.

| dullcat a răspuns:

Echipamentul acela nu este pentru protectie in caz de intalnire cu rechini ucigasi.Cam aiurea sa presupui ca astfel de oameni sunt psihopati.

| relian a răspuns:

Dar tu crezi ca rechinii aia is cit o casa laughing eu cred ca tu asa ii vezi, cit o balena de mari si, ce se fac aia in fata unui vapor.

Rechinii is in general mici, adevarat te poat musca, doar ca scafandri daca ai vazut au un bat, o tija, ii pot lovi cu aia peste bot si aia fug laughing
Stai tu linistit ca nu se duce asa orice scafandru la rechini, merg doar cei care iau studiat f mult timp.

| Simpatic a răspuns:

Costumul scafandrilor are rol in a "inota" mai bine si un rol de mentinere a temperaturei corpului, nu are niciun rol de protectie fata de atacul unui rechin.
Este normal ca cei care fac astfel de scufundari sa cunoasca tipul asta de animale acvatice, stiu cum sa inoate pe langa ele si cum sa nu le provoace sau sa evite un atac in caz de se intampla.
Daca nu stii sa te comporti cu leii cum ai putea sa fii ingrijitorul leilor la zoo?
Aici nu e vorba daca iti este teama sau nu ci daca ai cunoastere si stii ce sa faci, la fel de bine cuiva ii poate fi frica de cainii maidanezi

| johnnny123 a răspuns:

Rolul echipamentului standard de scafandru este de a face posibilă scufundarea pentru perioade lungi, nu are absolut nicio treabă cu protecția împotriva rechinilor.

La fel cum hainele pe care le porți pe stradă nu au rolul de a te proteja de tigri sau de gloanțe.