| UnCorazonLocoooo a întrebat:

Ei bine, profa de istoria s-a hotarat sa organizeze un bal mascat, iar eu nu stiu ce costum sa-mi iau, adica profa a zis clar ca nu vrea sa vada "draci, morti si vampiri" ...deci s-au dus toate ideile interesante, nu as vrea ceva tipic balurilor mascate gen printzese, zane si alte lucruri obisnuite.
aveti idei? multumesc oricum big grin

Răspuns Câştigător
| Roxy a răspuns:

Costumeaza-te in patentlaughing
Sau in ceva comiclaughing
Fa-te telefon mobil(iei o cutie si desenezi pe ea niste taste si gatabig grin
Eu am fost de Halloween Fata de pe Santier.Si mi-am luat o pereche de jeansi de la second hand i-am taiat si i-am facut foarte sexy(le-am facut gauri ca si niste rupturi si la fund) si un maieu negru, ochelari de aia de sudor transparenti...si m-am facut cu negru pe fata, gen Ciara in videoclipul workbig grin
Sau te poti costuma in asistent/a, Lara Croft, Marylin Monroe, in psihopata(iti iei o camasa cu maneci lungi si ti le legi ca si nebunii), Te poti face Mim sau Joker(din Batman), Catwoman(cam banal dar nah).

4 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Stiu si eu ...intr-un mic elefantlaughing>glumesc.Bal mascat fara morti, vampiri:O ce bal e ala frate.Eu in locul tau imi adunam prietenii si faceam dovleci deia zambaretilaughing. Faceti atmosfera ma copii.

| 1235678907452352 a răspuns:

Costumeazate in printsmug:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Costumeaza-te in Basescu. Vei fi o reala creatura laughing.

| Alina. a răspuns:

Poi emo ceva laughing o pisicuta, tiganca laughing daca e bal mascat se cade sa porti o rochie lunga cu volauri etc. si o masca sic pe fata acum depinde si de preferintele tale.