Faci si tu greseala asta teribila: generalizezi. Pune, rogu-te, un "unii" inainte de "barbati".
Cate hiene ai vazut sa vaneze elefanti sau girafe? Dar cati lei ai vazut sa le vaneze? Ceva mai multi, nu?
Normal ca, daca esti un barbat mediocru, nu-ti place sa fii "outsmarted" de partenera cu fiecare ocazie. De asemenea, nu vrei nici pe una sa te plimbe luni de zile pana sa faceti sex, ca in ingusta-ti minte sexul inseamna penis-vagin si atat, ca rednecks aia care o fac pe camp, cand si cu cine apuca, inclusiv incest.
E clar ca exista cu.rve si doamne, e clar ca exista ratati si domni. Femeile nu sunt nicicum, barbatii nu sunt nicicum. Exista n si n de tipologii, atat de femei, cat si de barbati.
Sociologia nu e tocmai matematica.
In schimb, un barbat emancipat, ar simti o repulsie fata de o femeie ce se lasa usor, ca-si da seama de ce neam e si n-are nevoie. Se cheama stima de sine.
Marius a avut mereu la indemana varianta foarte usoara si rapida: Eponine. Totusi, daca-mi amintesc bine, nu s-a lasat dus de val. Si, din nou, daca-mi amintesc bine, parca nici nu a regretat.
Depinde de varsta,experienta personala
pana cand te maturizezi vei face multe greseli in viata, la pubertate am vrut doar sex,aventura apoi dupa ce am simtit iubirea, am observat ca fetele nu sunt doar obiecte sexuale,am si suferit, am si dezamagit,alti mau dezamagit, depinde de maturizarea fiecaruia sa stii, in prezent pun cel mai mult accent pe sinceritate,degeaba e frumoasa, inteligenta, amuzanta daca e mincinoasa adio, pun foarte mult accent pe asta, cred ca ar trebui fiecare sa punem accent pe asta, urasc minciuna, ipocrizia, ignoranta, prostia
Faci generalizari eronate, baieti pun accent pe aventuri, cand devi barbat matur pui accent pe incredere, parerea mea
Tu crezi ca nu gresesti mai sus? Nu faci casa cu una usoara dar nici cu una virgina. Ci cu una trecuta prin viata. Prin bine si greu. Mai mult nu ma intind ca am impresia ca ar fi o pierdere de timp.
Oricarui barbat ii place o femeie supusa si docila care sa nu l streseze prea mult. nu e logic?
Eh, pe dracu'.
Da' de unde chestia asta cu "sexul rapid"? De ce ar trebui sa faca "sex rapid"? Si nu ma refer la durata actului.
Nu e relatie pana nu fac sex, sau cum?
Smr de mai stiu cum sa vorbesc cu tine, ba esti Dragnea, ba esti Orban.
"Nu e relatie pana nu faci sex"
Pai cam asa sta treaba. In multe cazuri
Realizezi ca tocmai le-ai insultat pe toate femeile "nevirgine"?
Crede-ma ca himenul nu-ți asigura un iq de 3 cifre. Daca fac sex de la prima întâlnire înseamnă ca sunt o proasta superficială care cade prada ușor? Poate in mintea ta.Esti virgina la 22 de ani pentru ca ai anumite defecte, vizibile sau nu, probleme de socializare, probleme cu încrederea in sine.Lasa scuza aia cu "standarde inalte". Pentru sex nu e nevoie de 3 doctorate.Dar chiar si având in vedere considerentele tale tot ti-ai găsi bărbați pe "măsura", ca nu ești Einstein.Pana si pe-aici sunt câțiva cu care ai putea face sex lejer si nu ma refer la aspect. Daca cauți, găsești.Asta dacă ești in stare sa-i faci sa fie interesați de tine.Dar evident nu ești. Daca stai prost la aspect, se poate rezolva.Compensa.Daca ești praf la caracter, e numai vina ta.
Sigur, dacă tu gândești doar prin intermediul vaginului, e doar sex. :d
Ce mincinoasa e aia, ce misto am facut, ca nu i-am crezut povestea, iar acum vorbim, de ce vb cu mine? daca as fi asa rau
"Daca fac sex de la prima întâlnire înseamnă ca sunt o proasta superficială care cade prada ușor? "
- Da, exact asta inseamna.
Ce bine ca unii inteleg ca #nuedoarsex.
Se confirma ce zic eu, ca exista doamne si...
Hm,atunci norocul meu ca la mine nu exista nici măcar o prima întâlnire
Dupa toate comentariile de mai sus, tin sa cred ca incurci persoanele. Ceea ce am zis mai sus de virgine. Frustrarile apar in timp, de asta nu e nimic de apreciat la ele. Posturile mai sus doar afirma parerea mea.
Vulpea când nu ajunge la struguri, zice că sunt cu-rve.
m7PGmirelapopescu întreabă: