Eu cred că este cel mai de preţ lucru. De ce? E simplu: gândeşte-te la un om bolnav! E tot timpul dependent de tratamentul său, care îl poate împiedica de cele mai multe ori să facă ceea ce i-ar plăcea, mai ales dacă este un om activ căruia îi place să urce pe munte, de exemplu. Un om bolnav de SIDA nu mai poate face copii pentru că le-ar transmite şi lor şi partenerului/partenerei boala. Un om bolnav de cancer e dependent de chimioterapie, este foarte slăbit şi adesea, din cauza tratamentului, îşi poate pierde tot părul. Un om sănătos are libertate de mişcare: poate să-şi practice hobbyurile, poate vise la viitor, îşi poate construi o carieră, poate iubi nestingherit, poate aduce pe lume copii. Şi da! Un om sănătos poate câştiga şi bani. Banii nici nu aduc fericirea şi nici nu o cumpără gata făcută. Gândeşte-te la un om plin de bani bolnav, căruia toţi banii din lume nu-i pot cumpăra viaţa sau sănătatea. La ce bun acei bani?
Bineinteles.Nu cred ca o sa obtii nicio parere contra.Cine zice ca dragostea e pe primul loc, e fie exagerat de naiv fie prost de-a dreptul.Cine zice ca banii sunt pe primul loc inseamna ca n-a fost niciodata bolnav ca sa vada ca banii nu pot cumpara sanatatea.Deci da, sanatatea e cea mai pretioasa
Da, este evident ca sanatatea este cel mai de pret lucru de pe intreg pamantul. Daca nu ai sanatate, poti sa ai de toate si tot nu esti fericit. Gandeste-te putin... daca tu ai avea multi bani si tot ce ti-ai dori vreodata si ai fi bolnav ar mai conta toate astea?
Nu! De ce? Pentru ca in acel moment tot ce ai vrea este sa iti revii si pentru asta cred ca ai da tot aurul din lume.
Deci retine asta : Daca nu ai sanatate nu ai nimic.
Toata lumea pe care eu o cunosc cere intotdeauna lui Dumnezeu sa aiba mai multi bani sa faca nu stiu ce, etc. Dar cel mai important lucru si primul pentru care trebuie sa ne rugam ca sa il avem este sanatatea, pentru ca daca nu ai sanatate esti pierdut.
Deageaba ai toate bagatiile din lume daca nu te poti bucura de ele. Atunci este mai bine sa fi un om normal, nici putred de bagat, dar nici sarac lipit, si sa ai sanatate.
Asta este parerea mea si cred ca toti gandim asa!