| RuxandraBrojboiu a întrebat:

Este un pacat daca ma incita invidia altora si imi place sa ma simt invidiata de lume, chiar si de unii barbati? Este un pacat ca ma iubesc ca femeie si ca fiinta umana si ca imi iubesc calitatile si imi place foarte mult ca sunt frumoasa? Sau astea sunt de fapt niste lucruri bune?

Răspuns Câştigător
| Dragosstpu a răspuns:

Da, e pacat sa te incite raul altora. Invidia e un sentiment care provoaca rau persoanei in cauza. Acum si ei si-l merita, deoarece invidia pleaca din rautatea lor indreptata spre altii, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa te incite.
Nu este un pacat sa te iubesti. Iubirea, chiar si pentru propria persoana, este ceva pozitiv. Chiar esti norocoasa ca ai o parere foarte buna despre tine si fizicul tau.

2 răspunsuri:
| Cavaler001 a răspuns:

Cam da draga mea. Poți fi frumoasă și fără să stai cu nasul pe sus. Oricât ai fi de frumoasă sunt și altele asemenea. Vei ramâne sa fii admirata mai mult de tine. Dar tu știi ce vrei. Gândeste.te la vorba aceea: o soție e o femeie care renunță la admirația mai multor bărbați pentru a suporta criticile unuia singurwinking