| Georgiana2905 a întrebat:

Exista ceva anume care v-a schimbat viata in bine? Dar in rau?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Da. M-a schimbat in bine mereu prezenta celui care i-a pasat si a tinut la mine. Oricine a vrut sa ma ajute a si reusit pentru ca vreau sa invat din greseli. Chiar vreau. Si daca o persoana imi intinde o mana fii sigur ca nu refuz. In rau mi-au schimbat viata ipocritii care m-au facut de teama de a nu fi marginalizat sa ma reneg de multe ori prin cuvinte si fapte.

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Da.La fiecare intrebare raspunsul e acelasi. O persoana ce am intalnit-o in ambele cazuri.Increderea in una din ele nu ca mi-a schimbat viata dar m-a dus intr-o directie gresita.Deci rau.La fel intalnirea cu alta persoana m-a dus intr-o directie buna.Deci bine.In rest ce tine strict legat de mine imi asum orice greseala personala ce am facut-o, am invatat din ea si am mers mai departe si legat de lucruri bune ma bucur ca am reusit sa fac orice mi-a iesit asa cum trebuie, asa cum e bine.Viata noi ne-o facem nu trebuie sa regretam nimic din ea, doar sa invatam din greseli.In rest atentie la influentele exterioare, ele sunt mai periculoase.Bafta!

| Razvan a răspuns:

Viata in bine mi-au schimbat-o parintii.De ce? Pentru ca sunt singurii care imi vor binele indiferent de situatie
In rau, au incercat multi sa mi-o schimbe.Insa nu permit nimanui luxul de a darama ce m-am chinuit eu sa cladesc de atatia aniwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista cineva anume care mi-a schimbat viata in bine. Chiar doua persoane.
Cu ceva timp in urma, pe cand eram adolescenta, un baiat mi-a schimbat viata. Mi-a devenit apoi cel mai bun prieten si m-a ferit de toate lucrurile rele. M-a ajutat sa trec peste multe, mi-a fost un adevarat sprijin si nu a cerut nimic in schimb. Mi-a fost un prieten adevarat, pe care n-o sa-l uit nicioadata.
Un alt om care mi-a schimbat viata in bine este sotul meu. A stiut mereu sa ma faca sa ma simt bine, sa ma alinte, sa ma iubeasca chiar si atunci cand eu nu ma mai iubeam.
Sunt o norocoasa.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista si e fostul prieten care mi-a schimbat viata in bine cand l-am cunoscut si in rau cand mi-a spus ca nu ma mai doreste de cativa ani si totus a continuat sa stea cu mine din mila iar acum ne-am despartit ca asa a hotarat elwinking