|

Explicati-mi si mie cum jandarmul,care admiterea e foarte usoara, are un salariu de peste 4000lei cu tot cu chirie si nu face nimic la serviciu, iar un un om care face 4 ani facultate de se rupe cu invatatul ia un salariu de 2500lei si chiria neplatita, cum se poate asa ceva?

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu unul nu m-am dus la jandarmi deoarece e riscul mare. Plus ca nu vreau sa fiu sclavul guvernului si sa fiu liber sa plec unde vreau. Oricum eu am castiguri pasive de mai mult de 4000 euro lunar si salariul ala e practic o optime (eu tot 2500 iau net).

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Facultatea e de moda veche pedegeaba tragi cu ea si vezi rezultatele. E buna de ornament acolo asta nu inseamna ca esti mare bulibasa daca termini facultatea. Te faci inspector ITP cu spagi si salariu ajungi mai mult de 2000€

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Simplu: toate persoanle sunt platite dupa importanta sociala a muncii. Asa se zice. In mare se respecta. Nu este dupa cerere si oferta pentru ca este la stat. Asta se aplica la privat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde, vezi cat castiga cei din IT (si cei cu facultate nici macar nu platest impozit), salariul unui senior trece de 14.000 de lei IN MANA, dupa ce scazi taxele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca faci o facultate intr-un domeniu in care nu prea mai sunt locuri de munca sau in care nu se castiga mult, pai sa nu te miri ca nu castigi mult sau ca nu-ti gasesti loc de munca laughing. Crezi ca primesti bani doar pentru ca ai invatat si ai terminat o facultate? Daca te duce putin capul si faci o facultate buna, intr-un domeniu bun, in care se castiga bine si in care te pricepi, ai sa gasesti locuri de munca cu salariu peste 4000 lei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Este vorba de legea cererii si a ofertei.Copii care au facut si ei o facultate sa se afle in treaba gasesti peste tot.Nu sunt buni la nimic.
Un tamplar sau un vopsitor bun abia il gasesti cu 1000 euro.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează