| kyjonopsy a întrebat:

Fanii naruto! as vrea sa incep sa ma uit la naruto shippuden, insa mai am sa vad niste ep din naruto(sunt pe la 180 si ceva)si as vrea sa trec la ultimul episod din naruto pentru ca astea la care sunt acum sunt cam plictisitoare.are ceva? adica au episoadele peste care voi sari o importanta asa de mare incat sa nu mai inteleg ce se intampla mai incolo?

3 răspunsuri:
| annahandball a răspuns:

Nu are nimic! Dupa plecarea lui Sasuke ep nu mai au nicio imp!(nici in manga cred ca nu apar)
La Naruto Shippuden daca vrei sa ajungi repede cu seria la zi poti sa te uiti la cele mai imp ep, cum ar fi cele in care apar Akatsuki si Sasuke pentru ca restul sunt doar misiuni care nu au mare imp!(sa nu te uiti la amintirile din Konoha pentru ca ele nu au nicio imp si nici macar nu apar in manga). Poti sa te uiti la Naruto Shippuden si Naruto Manga sub in rom pe www.anime.kage.ro
P.S Eu nu am vazut toate ep nici din Shippuden, dar sunt la zi si nu am nici o problema! Mult noroc!

| Madalovenar a răspuns:

Crede-ma.Nu ca as spuneo rau dar mai bine ai trece la Naruto Shippuden.Dar din naruto te-ai putea uita la ultimele 2 episoade.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,nu au nicio importanta. Episoadele de dupa ce a plecat Sasuke sunt doar niste misiuni daca imi amintesc bine care nu au legatura cu povestea principala. Poti trece la Shippūden care e mult mai matur si interesant :)

Vezi ca episoade noi din Naruto Shippūden apar in fiecare joi, pentru ca seria inca nu s-a terminat.O sa mai dureze 3 ani pe putin avand in vedere ca nici manga nu s-a terminat.
Manga=benzile desenate japoneze dupa care se fac anime-urile si care sunt cu destul de mult inaintea anime-ului si se citesc de la dreapta la stanga XD.

Deci, daca esti curios sa citesti manga(asta doar dupa ce vei fi la zi cu episoadele din Shippūden):

http://mangable.com/naruto/
Si pentru manga in romana(aia in engleza suna mai bine XD) uite aici: http://www.shinobi-fansub.com/ (pe site-ul asta au mai multe, nu doar manga din Naruto.Va trebui sa cauti pe acolo.)

Capitol nou manga apare tot joia.

Vizionare placuta! Daca mai ai si alte intrebari imi poti da un mesaj :)