Eu nu as mai continua.pentru un barbat e de ajuns sa iti dea prima palma si apou daca vede ca treci peste va fi un bun motiv sa o faca si a doua oara ba mai in gluma ba mai in serios.nici o femeie nu merita asemenea tratatie din partea unui barbat. daca iubesti o femeie oricat te-ar enerva nu dai in ea. dai un pumn in perete spargi ceva iesi si te imbeti, dar nu o lovesti pentru ca dovedeste ce om de nimic este.asa ca draga mea nu te lasa calcata in picioare. e viata prea scurta si grea incat sa ti-o mai intunece si un asemnea specimen de barbat.multa bafta. te-am pupat
Lasă-l. Chiar e prost şi de asemenea şi prost-crescut. Nu trebuie să îi suporţi tu toanele.
Păi dacă i-ai zis că-i prost, nu ţi se pare că meritai una peste ochi?!
Tu trebuia să-ţi ceri scuze de la el, nu el de la tine!
Îmi pasă extrem de puţin spre deloc dacă ea ar mai vrea să continue cu mine sau nu, dacă mă face prost sub formă de jignire gratuită, îi rad una peste gură de-i sar dinţii şi plec trântind uşa după mine şi nu mă mai vede!
Salut!
Zuuuz, înseamnă că e căţeluşul tău! Congrats! You have a great pet!
"Cum să dea într-o fată?" - Simplu! Cu mâna!
Adică ce, vreţi egalitate cu bărbaţii dar doar în drepturi, în responsabilităţi nu! Eeeh... mai aşteptaţi mult şi bine!
El nu are voie să te pocnească atâta vreme cât nu-i dai motiv! Faptul că-l jigneşti, mie mi se pare foarte corect ceea ce a făcut!
Nu mi se pare mai grav faptul că te-a trosnit decât faptul că l-ai jignit!
Multe dintre voi vă meritaţi soarta!
Păi tu de ce la facut prost poate pentru el contezi foarte mult si asta l-a durut si de aceea ti-a dat o palma dar si tu esti suparata pe el amandoi mai bine ati da totul uitari asta daca tineti unul la altul.
Buna. Daca m-a lovit indiferent din ce motiv, nu as ramane cu el. Daca a facut-o o data o va mai face de multe ori.chiar daca l-ai jignit nu avea dreptul sa dea in tine.
Depinde, ai avut si tu partea ta de vina si el la fel. tu in primul rand ca l-ai facut prost [nu stiu daca dintr-un motiv anume sau doar "in gluma] iar el ca te-a lovit.Categoric din partea unui baiat mi se pare o mare lipsa de respect sa dea intr-o fata, mai ales prietena lui.Este bine sa vorbiti si sa ajungeti amandoi la o concluzie, sa isi dea si el seama ca gresit si sa rezolvati intr-un final. Daca chiar ti la el ii mai dai o sansa, iar daca se repeta "Pa si pusi"
No way! Cum sa dai intr-o fata? Si eu i-am zis la iubitul meu ca ii prost si ma pupat nu m-a lovit.
In mod sigur NU as mai sta cu o el.Nici nu as vorbi cu un barbat care loveste o femeie indiferent de motiv. Sfatul meu este sa-l parasesti.Eu asa as face. O cunostinta de-a mea a fost cu un barbat violent.De la o palma s-a ajuns la mai multe pentru ca ea ii gasea scuze mereu.Este rusinos si dovada de slabiciune ca un barbat sa loveasca o femeie.Alt barbat ar fi reactionat altfel s-ar fi suparat sau ar fi ras ca de o gluma.Vei intalni pe altcinva care sa te respecte, sa te iubeasca si care sa fie matur.Iti doresc sa-ti gasesti iubirea.Se spune:"Intr-o femeie sa nu dai nici cu o floare". Asa este normal.Violenta de orice fel fizica sau verbala NU trebuie tolerata.Mai bine singura decat cu cineva care nu ma respecta si violent.Mult noroc! Deasemenea consider ca nu trebuie sa raspundem violentei cu violenta.Cand cineva iti da o palma nu trebuie sa te cobori la nivelul acelei persone, ci pur si simplu nu te mai vezi cu ea.
Nu prea inteleg ce vrei sa spui. dar daca l`ai iubi cu adevarat i`ai mai da o sansa. fiindca nu e chiar atat de grav. se mai intampla.![]()
Si pana la urma. asa sunt 'baietii' [nu toti]
Celceintreaba35345 întreabă:
Neagracaceara întreabă: