anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fratilor va salut. Am un prieten de aproape 18 ani, si de aproape 9 ani, are gânduri de a ma lega. Eu ma tot joc cu el si din gluma in gluma imi tot spune. Vrei sa te leg? Sa întâmplat de vreo 5-6 ori ca pe cât sa ma lege si i-am spus sa termine cu obsesia asta. Ce e de facut? Credeți ca el urmărește ceva rău?

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Devreme ce vrea sa te lege : binenteles! Ce fel de obsedat mai e si asta? big grin

| Saveluc a răspuns (pentru lpavel):

Nu stiu, habar nu am. Dar va rog sa imi spuneti cam ce trebuie sa fac. Chiar azi la Telefon, mi-a spus stai linistit acasa ca vin, daca nu te gasesc "te leg" Si tot m-am gandit la ce e mai rau si m-am gandit sa fac o plangere la Politie si desi nu este violent dar mie cam teama de la o vreme incua.

3 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Nu neaparat ceva rau... poate decat daca era un strain si incepea sa te lege din senin, dar asa nu cred ca vrea sa-ti faca rau. Posibil sa fie doar o fantezie mai perversa de a detine controlul sau de a simula un viol facut de genul de persoana care vrea ca "victima"(fie ea si imitata) sa accepte ce i se intampla sau invers : sa fie legata pentru a se zbate fara rost...
Am spus ce am eu in minte, nu stiu exact si nimeni de aici nu stie exact ce are el in minte.
Oricum, asta nu inseamna ca vrea sa-ti faca ceva rau.

| MaliciousDeath a răspuns:

E ca atunci cand te joci cu o pisica, iar la un moment dat iti vine ideea s-o tii de picioare doar sa vezi cum incearca sa se elibereze.
http://i.imgur.com/FhnAhnP.gif
Cu diferenta ca tu esti om.El stie asta, asa ca inainte te intreaba.Mi se pare doar o joaca de-a dominant-submisiv.Ce sa-i faci, fiecare cu pasarelele lui. Daca te deranjeaza asa de mult, vorbeste cu el.