Mai copil, cati ani ai tu de ai atatea dusmance? Imi zice mie "stresu", dar cred ca esti tu mai stresata ca mine. Vorbeste cu el si rezolva problema, care mai mult e creata de tine decat exista. Nu merita sa te desparti de om daca tii la el pentru o prostie. Pana la urma vorbea, nu facea altceva cu ele
Ai mai multa incredere in prietenul tau si lasa dusmania pe cand mai cresti ca irosesti bunatate de energie degeaba!
Pai, eu cred ca cel mai bine ar fi sa stai de vorba cu el inainte sa iei o decizie pe care ai putea sa o regreti mai tarziu. cine stie, poate chiar nu e ceea ce pare. bafta
Pai nu stiu poate chiar nu are nici o treaba cu ele vezi si tu vorbeste cu el intreaba-l ce o vorbit cu ele si vei simti sigur daca minte atunci spune-i pa si trimitel la alea 2
Nu crezi ca ar fi mai bine sa vezi ce s-a intamplat cu adevarat si sa nu mai banuiesti?
Eu una nu as mai fi cu el. Dar daca chiar il iubesti si vrei sa ii mai dai o sansa alegerea e de partea ta nu a utilizatorilor TPU.Noi doar iti dam sfaturi, dar tu trebuie sa-ti asculti inima.