| ILoveBichon a întrebat:

[funda + Vot ] Buna. Raspundeti`mi la urmatoarele intrebari. :
1Ce mananca bichonii?
2Cat mananca bichonii?
3Cate minute il scot la plimbare?
4Unde se rahateaza? [usureaza]
5E bine daca doarme cu mine in pat?
6Cata atentie ii dau pe zi?
7Cu ce sampon se spala bichonii?[am auzit ca nu se spala cu sampon de oameni pentru ca il poate omora asa ca nu il spal cu din ala.]
8La ce e alergic?
Dau funda daca ai raspuns macar la numerele 1, 2, 3, 6 si 8.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Hrana de baza a bichonului maltez-pilaf de orez cu piept de pui.
2.Maninca atit cit poate duce, fara limita.
3. Poate sta oricit afara, sint dornici de plimbare.
4.Acolo unde simte locul prielnic, fara a fi deranjat.
5.Se simte excelent in pat; al meu doarme cu mine pe perna. Daca este ingrijit, nu lasa fir de par.
6.Atit cit poti de mult; simt mereu nevoia de afectiune.
7.Au samponul lor.Nu il spala cu sampon de oameni.Se gaseste.
8.Este alergic la fumul de tigara; stranuta excesiv.
Daca te mai pot ajuta, o fac cu mare placere.Numai bine.

| ILoveBichon explică (pentru anonim_4396):

Iti multumesc foarte mult de raspuns. Deoarece nu stiam nimic de Bichoni, nu stiam ce mananca. Eu mai am un pechinez regal si acela mananca orice. Ii dau orice sa manance dar nu imi face figuri de exemplu sa il doara buticuta. Dar Bichonii vad ca sunt cu ale lor. Sunt foarte sensibili Bichoni deoarece sunt o rasa asa de fina si de dragalasa incat iti vine sai mananci de frumosi ce sunt! Cred ca va trebui sa-l scot mai des la plimbare caci catelusul meu Pechinez iese mai mereu singur caci are un an, dar pe el nu o sa il las singur ii iau lesa. Cat despre mancat o sa ii pun mancarea intr-un castronel si apica in celalalt. Desigur noaptea cand doarme ii las apiica si mancariica jos langa pat deoarece il voi invata sa ma linga pe manuta cand ii e foame sau sete sa ii pun un prosopel si sa ii dau mancarea acolo. Despre rahateluri... Sper sa nu faca in pat. Deoarece eu sunt responsabila cu cresterea Bichonului [care o sa il am. ] trebuie sa am grija sa strang bucata cu bucata treburile lasate de el. Desigur ii voi lua o cutiuta si eu voi pune in pat cu asternuturi si paturica, cu jucarie si pernuta. Despre afara nu cred caci dupa cum se vede e cam frig pentru un catelus. Mi`e frica sa nu raceasca asa ca il voi scoate de 3-4 ori pe afara desigur cu hainuta si fesulet, ii voi pune o fundita rosie ca sa nu fiie deochiat. Ia`m facut un caietel special cu ce are nevoie si ce / cat sa iau / dau.Iam scris deja programul. In program se gaseste si niste dresari. Ia`m pus la ora 1:20 la dresaj pentru ca vreau sa imi faca ceva cand vrea sa faca pipi / cacuta. Multumesc de raspuns o sa imi fie de folos!

| ILoveBichon explică (pentru ILoveBichon):

Nicodata nu il voi scoate afara fara hainute pentru ca este prea frig cum am spus si mai sus. Sper sa fie sanatos tun.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ILoveBichon):

Atentie:maninca ff bine carnea de pui fiarta si oase de pui; nu exagera cu oasele-se constipa ff repede.In privinta necesitatilor:atunci cind face in casa,il certi numai daca l-ai vazut, l-ai prin in fapt, altfel nu intelege de ce il certi.Stergi locul repectiv cu o cirpa sau burete imbibat in putin otet; nu va mai face in acel loc.Sint foarte smecheri in privinta mincarii,nu se lasa usor dusi cu minciuna. Daca ai nevoie de ajutor, scrie-mi; pot chiar sa te sun la nevoie, sint multe de care te lovesti in timp.Eu am un bichon maltez, implineste 4 ani in mai, dar vorbesc cu el ca si cu un om, este ca si baiatul meu.Nu folosi scutece in pat, le va inlatura; al meu doarme cu mine pe perna ca si un copil si cred ca ai vazut ca nu sint un copil, am ceva ani de viata.Numai bine.

| ILoveBichon explică (pentru anonim_4396):

Multumesc de raspunsuri. Acum ma`m informat si eu.
Daca doriti bagati-mi nr.
de tell in agenda.
0768577131

4 răspunsuri: