Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anul' nu o sa mai am ce sa-ti doresc.
Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta. Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi
O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani!
sa te simti ca pasare in inaltul cerului, ca o ploaie datatoare de viata, sa simti ca esti tu cu adevarat...
Azi e ziua ta si singura posibilitate este de a te felicita prin internet. Sper ca un an in plus sa te ajute sa descoperi unde e dragostea adevarata. La multi ani!
FUNDA?
De ziua ta sa te simt inconjurat de prietenie, sa asculti muzica ta de suflet, sa lumineze orasul in jurul tau…
sa te simti ca pasare in inaltul cerului, ca o ploaie datatoare de viata, sa simti ca esti tu cu adevarat…
De ziua ta iti doresc ca cele mai frumoase vise ale tale sa prinda viata! urarile-cele-mai-calduroase1
La Multi Ani inca o data, spune-mi, cand o facem lata? Cu ocazia zilei de nastere noi iti dorim tot binele din lume si mult succes in toate! La Multi Ani
Gabriella980829 întreabă:
MadalinaAlexandraPikaa întreabă:
FloritxAna întreabă: