| Martina5555 a întrebat:

Heei TPU! Am si eu o micuta intrebare!? :/
De ce mi-e lene sa fac ceva? De exemplu:Sa ma ridic din pat, sa nu invat pt.scoala,sa nu imi fac temele,sa ma imbrac, sa vorbesc sa ma duc pana la magazin? Etc.Etc?

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Simplu.
Nu crezi ca sunt asa de importante pentru tine.
Daca ai percepe altfel importanta, ai intelege ca acele lucruri chiar sunt importante, atunci le-ai face.

5 răspunsuri:
| paulthegame a răspuns:

Probabil ti-ai pierdut motivatia sa mai faci ceva, cred ca ai pierdut ceva important

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Aceasta stare o simtim toti la un moment dat,mai ales in urma unei deceptii,a unei pierderi importante sau pur si simplu in lipsa unui scop pentru care sa ne ridicam din pat. Urmarile pot fi grave,mai ales la o varsta mai tanara. Pierdem contactul cu realitatea,devenim un fel de,, umbre,, pentru cei din jur, iar in situatia unei nevoi de a actiona, percepem ca nu mai suntem pregatiti.Incearca sa descoperi o pasiune, un scop pe care ti l-ai dori atins, si incepe sa-ti investesti timpul in realizarea lui.

Răspuns utilizator avertizat
| alinutza0408 a răspuns:

Cu totii trecem prin asa ceva, trebuie poate sa iti descoperi o pasiune care sa te motiveze cum ar fi mersul pe role, pe bicicleta, plimbarile cu prietenii, ceva care sa iti creeze o stare de bine si automat creierul tau va incepe sa secrete adrenalina si melatinina hormonul starii de bine