Notele tale sunt rezultatul rugaciunilor? Nu specifici cui i te-ai rugat profesorilor exigenti? Poti continua aceasta metoda, dar sa te rogi de pe acum in paralel si la adresa examinatorilor ca sa te stie sa sa aiba in vedere.Ne intrebi pe noi care ar fi motivul? Pai de unde sa-l stim noi daca nici tu nu-l stii.
Deloc,nu am invatat inainte, n-am luat meditatii, ascultam muzica toata noaptea, dormit pe la 3...
Am luat 9.10 la romana si 9.50 la mate.
E normal sa iti fie frica, tuturor ne-a fost.Eu am dat-o anul asta. Important e sa intrii la ce liceu vrei, poti fi si ultimul intrat. nu asta conteaza. Cu putina pregatire si ambitie, o sa fie bine.Incearca sa gandesti pozitiv
Poate rezultatul va fi acelasi, indiferent daca esti optimist sau pesimist, dar optimistii se simt mai bine!
Bafta.
Nu, m-am dus in sala ca si când urma sa dau un test.A fost totul bine, am luat note bune, nu ma asteptam sa iau notele acelea. Nu trebuie sa iti fie frica daca ai invatat, daca nu ai invatat, pune-te si invata ca nu mai ai timp de pierdut
Şi eu am capacitate anul asta. Eh, cred că eşti fata. Sincer, dacă tu ai note bune şi media anuală peste 9, dacă te ajută Domnul, şi pici pe subiect iei nota mare. Ridica capu in **** mea, bagă botu-n carte, numai plange, ajungi la un liceu bun şi după să treci cu 6. Baftă!
Sincera sa fiu mie imi de capacitate imi este frica de bacalureat nu imi e frica deloc.
Si eu am dat-o anul trecut. Si imi era frica. Insa daca inveti bine, asta iti va ridica moralul si vei trece cu bine peste. Succes!